Іван-чай: приготування ферментованого чаю за допомогою заморозки

Копорський чай, приготовлений з листя зніту (Іван-чаю), можна робити в домашніх умовах. Такий чай відрізняється від чорного або зеленого побратима незвичайним насиченим ароматом, а також величезною кількістю корисних речовин. Самостійне його приготування вбереже ваш сімейний бюджет від додаткових витрат. Продовжувати читання Іван-чай: приготування ферментованого чаю за допомогою заморозки

Ферментований Копорский чай з листя Іван-чаю

Ферментований чай, приготований з рослини зніту або, по-простому, Іван-чаю, має приголомшливі оздоровлюючі загальнозміцнюючі властивості. Але, щоб Копорский чай “заграв” у вашій чашці усіма барвами, листя Іван-чаю повинні пройти не тільки тривалий процес збору і сушки.

Продовжувати читання Ферментований Копорский чай з листя Іван-чаю