Смачний джем з гарбуза з яблуками, корицею і бадьяном

Гарбузово-яблучний джем – це ідеальний конфітюр для доповнення смакового букета гастрономічних надмірностей у вигляді млинців і домашньої випічки. Завдяки ніжному смаку домашній джем з гарбуза і яблук може використовуватися в якості добавки до здоби або у вигляді окремої десертної страви. Продовжувати читання Смачний джем з гарбуза з яблуками, корицею і бадьяном

Джем з терну без кісточок і яблук на зиму

Смачний джем – це прекрасний додаток до різноманітних млинців та інших десертів. Тому пропонуємо вам простий рецепт джему з терну і ягід. Продовжувати читання Джем з терну без кісточок і яблук на зиму

Яблука в желе – простий рецепт джему з яблук на зиму

Приготування цього незвичайного (але тільки на перший погляд) джему не займе багато часу. Зате в зимові свята насолоду від його вживання всі отримають просто неймовірну. Продовжувати читання Яблука в желе – простий рецепт джему з яблук на зиму

Яблучний джем на зиму – як варити джем з яблук в домашніх умовах

Яких тільки заготовок на зиму не роблять з яблук! Але особливо цінуються господинями ті, часу і сил на приготування яких, йде мінімум. До таких швидких заготовок можна віднести і смачний яблучний джем. На відміну від варення, тут немає необхідності хвилюватися про збереження шматочків фруктів в готовій заготовці та про прозорість сиропу. Домашній джем з яблук – смачний, простий та універсальний. Продовжувати читання Яблучний джем на зиму – як варити джем з яблук в домашніх умовах