Кущі чорної смородини можна зустріти в основному в саду чи біля городу. Тепер є сорти, які вирізняються з-поміж інших великими плодами та солодким десертним присмаком. За смородиновими кущами не важко доглядати, вони “не вибагливі” та дають хороший урожай. Зібравши чорні плоди, господині стають перед вибором: що приготувати з них на зиму. Найпоширенішим десертом зі смородини є джем. Він виходить густим та ароматним, і містить в собі багато корисних речовин. Варити його можна різними способами. З ними можна детально ознайомитися в цій статті.
Тег для заготовки на зиму: Джем з смородини
Джем з червоної смородини: 5 способів заготовки джему на зиму
Червона смородина – це дуже корисні ягоди, які варто вживати протягом всього року. А щоб це робити – необхідно приготувати смачні заготовки на зиму. Одна з найпростіших в приготуванні та найсмачніших – це джем. Продовжувати читання Джем з червоної смородини: 5 способів заготовки джему на зиму