Ревінь являє собою розлогу рослину із сімейства гречаних. Зовні він дуже схожий на лопух. Широкі великі листки ревеню вживати в їжу не можна, а ось із довгих м’ясистих стебел, які мають кисло-солодкий смак готують перші страви та оригінальні десерти. Найпопулярнішою заготівлею з ревеню є джем. Готувати його досить швидко та просто, варто лише дізнатися про декілька важливих тонкощів.
Тег для заготовки на зиму: Джем з ревеню
Смачний джем з ревеню з суницею – як приготувати джем на зиму легко і просто.
Цей рецепт для тих, кому не подобається проводити багато часу на кухні, так як для приготування джему з ревеню з суницею знадобиться зовсім мало часу. Продовжувати читання Смачний джем з ревеню з суницею – як приготувати джем на зиму легко і просто.