Смачний джем з аличі без кісточок на зиму

Пропонований в цьому рецепті джем з аличі виходить не приторний, густої консистенції, має легку кислинку. Кардамон додає заготівлі благородства і додає приємний, ледь відчутний аромат. Якщо ви ласун, то в процесі варіння джему потрібно просто додати трохи більше цукру. Продовжувати читання Смачний джем з аличі без кісточок на зиму

Популярні рецепти джему з аличі – як приготувати ніжний джем з жовтої і червоної аличі без кісточок

Алича відноситься до сімейства слив і зовні на них дуже схожа. Забарвлення плодів може бути досить різноманітним, розрізняють: жовту, бордову, червону і навіть зелену аличу. Усередині плодів є велика косточка, яка, у більшості сортів, дуже погано відділяється від м’якоті. Смак плодів досить кислий, але це не заважає готувати з них дивовижні десертні заготовки. Одна з них – джем з аличі. Продовжувати читання Популярні рецепти джему з аличі – як приготувати ніжний джем з жовтої і червоної аличі без кісточок