Джем з аґрусу: як приготувати найсмачніший десерт – чотири способи заготівлі аґрусового джему на зиму

На колючому непоказному кущі аґрусу ростуть дуже смачні та корисні плоди. Вони бувають різного кольору: і смарагдово-зеленого, і червоного, і, навіть, темно-бордового, все залежить від сорту. Ягоди аґрусу люди цінують за велику кількість вітамінів та низький вміст калорій. Завдяки цьому вони є ідеальним дієтичним продуктом.  В арсеналі дбайливих господинь є чимало смачних заготівель з аґрусу. В основному, це желе, варення, джеми та повидло. Наприклад, смачний джем з цих корисних плодів можна досить легко приготувати вдома самостійно. Далі йтиметься про всі способи заготівель з ягід аґрусу на зимний період.

Продовжувати читання Джем з аґрусу: як приготувати найсмачніший десерт – чотири способи заготівлі аґрусового джему на зиму