З малинового листя можна варити чудовий чай. Але щоб він вийшов справді смачним та ароматним, не можна просто засушити листи та заливати їх окропом. Попередньо необхідно ці листочки ферментувати. Продовжувати читання Як заготовити домашній ферментований чай з листя малини
Тег для заготовки на зиму: Чай
Іван-чай: приготування ферментованого чаю за допомогою заморозки
Копорський чай, приготовлений з листя зніту (Іван-чаю), можна робити в домашніх умовах. Такий чай відрізняється від чорного або зеленого побратима незвичайним насиченим ароматом, а також величезною кількістю корисних речовин. Самостійне його приготування вбереже ваш сімейний бюджет від додаткових витрат. Продовжувати читання Іван-чай: приготування ферментованого чаю за допомогою заморозки
Ферментований Копорский чай з листя Іван-чаю
Ферментований чай, приготований з рослини зніту або, по-простому, Іван-чаю, має приголомшливі оздоровлюючі загальнозміцнюючі властивості. Але, щоб Копорский чай “заграв” у вашій чашці усіма барвами, листя Іван-чаю повинні пройти не тільки тривалий процес збору і сушки.
Продовжувати читання Ферментований Копорский чай з листя Іван-чаю