Белевська пастила з яблук в домашніх умовах: покроковий рецепт приготування – як зробити домашню Белевську пастилу

Белевська пастила з яблук – це дуже смачно і корисно. Тому пропонуємо вам варіанти приготування таких солодощів. Продовжувати читання Белевська пастила з яблук в домашніх умовах: покроковий рецепт приготування – як зробити домашню Белевську пастилу

Пастила з Білого наливу з білком: Белевська яблучна пастила за старовинним рецептом

Білий налив відноситься до ранньостиглих сортів яблук. Плоди дуже солодкі й ароматні, але термін зберігання у них зовсім не довгий. Відразу ж після дозрівання яблука обсипаються на землю і починають гнити. Доводиться в екстреному порядку обробляти масу яблук, варити джеми, компоти, і намагатися якось урізноманітнити асортимент заготовок. Продовжувати читання Пастила з Білого наливу з білком: Белевська яблучна пастила за старовинним рецептом