Гостра аджика з перцю з томатною пастою – рецепт без варіння на зиму

Довгі зимові вечори часто супроводжуються ностальгією за літнім теплом і ароматом. Тому в такий період варто урізноманітнити своє меню чимось пікантним і гострим. Якраз саме на такий випадок підійде рецепт аджики без варіння, приготовлену з солодких болгарських перців, з томатом, часником і з гострим перцем. Продовжувати читання Гостра аджика з перцю з томатною пастою – рецепт без варіння на зиму

Гостра аджика з помідорів, перцю і часнику на зиму

Якщо Ви любите гостре так само, як люблю його я, то обов’язково спробуйте зробити аджику за моїм рецептом. Цей варіант приготування улюбленого багатьма гострого соусу з овочів вийшов у мене зовсім випадково кілька років тому. Того разу у мене було багато перцю солодкого і гострого, але зовсім небагато помідор. Не один відомий рецепт мені не підходив і я вирішила поекспериментувати. Продовжувати читання Гостра аджика з помідорів, перцю і часнику на зиму