Запропонована аджика з кабачків, помідорів і перцю дуже смачна та має ніжну структуру. Під час їжі відчуття гостроти приходить поступово, по висхідній. Така кабачкова ікра готується без великих витрат часу і сил, якщо у вас живе на кухонній поличці є електром’ясорубка. 🙂 Якщо такого агрегату у вас немає, то доведеться трохи повозитися, але рецепт того вартий. Продовжувати читання Домашня гостра аджика з кабачків, помідорів і перцю на зиму
Тег для заготовки на зиму: Аджика з кабачків
Оригінальна аджика з кабачків та томату на зиму
Аджика – гостра абхазька приправа – вже давно зайняла своє почесне місце і на нашому обідньому столі. Зазвичай, вона готується з помідорів, болгарського і гострого перців з часником. Але ініціативні господині вже давно вдосконалили і урізноманітнили класичні рецепти аджики, додавши до нього найрізноманітніші овочі і фрукти, наприклад, моркву, яблука, сливи… Продовжувати читання Оригінальна аджика з кабачків та томату на зиму