Квашена зелена капуста, або кришиво на зиму по старому рецепту

Рецепт кришива зародився ще в старі добрі часи, коли господині не викидали продукти, а намагалися зберегти якомога більше з урожаю. Традиційно кришиво готують із зеленого листя капусти, яке не входить до качану, а лопухами оточує щільний вилок. Зараз їх обрізають і викидають, але раніше, це була необхідна складова для капусняків і борщів. Продовжувати читання Квашена зелена капуста, або кришиво на зиму по старому рецепту

Окіст запечений в тісті в духовці – рецепт як запекти солоний свинячий окіст.

Запечений свинячій окіст – це проста і смачна страва, яку можна приготувати до святкового чи буденного столу. Продовжувати читання Окіст запечений в тісті в духовці – рецепт як запекти солоний свинячий окіст.

Маринований буряк на зиму – смачний домашній рецепт заготовки з буряка з кмином.

Маринований буряк готується з соковитого червоного буряка. Таку дуже смачну і пряну домашню заготовку на зиму можна зробити без особливих зусиль. При маринуванні з додаванням кмину, буряк виходить хрусткий і пряний на смак. Вітаміни на зиму в такій заготівлі зберігаються просто відмінно. Продовжувати читання Маринований буряк на зиму – смачний домашній рецепт заготовки з буряка з кмином.

Мочені яблука і патисони в банках або бочці – рецепт приготування мочених яблук з патисонами на зиму.

Мочені яблука для багатьох – найсмачніші ласощі. Приготування їх на зиму не забирає багато часу і сил. Якщо Ви ще не знаєте як мочити яблука на зиму, та ще й разом з патиссонами, то цей рецепт для Вас. Продовжувати читання Мочені яблука і патисони в банках або бочці – рецепт приготування мочених яблук з патисонами на зиму.