Морс з журавлини (рос. клюква) незвично корисний в будь-який час року. Він володіє не тільки протизапальний ефект, але і сприяє експресії генів. Це означає, що речовини, які містяться в журавлині, корисні жінкам і дітям. Вони на клітинному рівні покращують роботу організму, роблячи його сильніше, здоровіше і краще. Ну а приємний кисло-солодкий смак журавлини і зовсім не потребує реклами. Продовжувати читання Як зробити морс з журавлини – класичний рецепт заготовки журавлинного морсу в домашніх умовах на зиму
Інгредієнт для заготовки на зиму: Журавлина
Морс з обліпихи: різні варіанти приготування – як приготувати обліпиховий морс швидко і просто взимку і влітку
Морс – це поєднання цукрового сиропу і свіжовичавленого ягідного або фруктового соків. Щоб напій був максимально насичений вітамінами, сік додають в уже злегка остиглий сироп. Це варіант приготування за класичною технологією. Ми ж в цій статті спробуємо розповісти і про інші способи приготування морсу. В якості основного інгредієнта будемо використовувати обліпиху. Продовжувати читання Морс з обліпихи: різні варіанти приготування – як приготувати обліпиховий морс швидко і просто взимку і влітку