Гарбуз дуже широко використовується в кулінарії. Ніжний солодкуватий м’якуш овочу гарно підходить для приготування перших страв, випічки та різних десертів. Основою майже всіх перелічених страв є пюре. Про те, як його готувати йтиметься далі.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Журавлина
Сушка журавлини – як засушити ягоди журавлини в домашніх умовах
Ягоди журавлини – це справжнє джерело вітамінів. Їх дуже рекомендують їсти не тільки в сезон, а і протягом року. Тому кожного літа обов’язково варто робити заготовки журавлини на зиму. І щоб зберегти максимальну кількість корисних елементів та не витрачати багато часу на приготування, ми рекомендуємо вибрати такий спосіб заготовки, як сушка. Сушена журавлина така ж смачна і корисна, як свіжа. Її легко зберігати, а термін придатності становить не менше року. Продовжувати читання Сушка журавлини – як засушити ягоди журавлини в домашніх умовах
Журавлина з імбиром і медом – сире варення на меду
Це простий рецепт дуже смачної і корисної заготовки, яка допоможе зміцнити імунітет. Журавлина з імбиром і медом стане справжнім помічником в зимову пору. Продовжувати читання Журавлина з імбиром і медом – сире варення на меду
Салат з квашеної капусти або капуста провансаль з яблуками і ягодами – смачний швидкий рецепт салату.
Пропонуємо вам два способи приготування смачної квашеної капусти з ягодами та яблуками. Продовжувати читання Салат з квашеної капусти або капуста провансаль з яблуками і ягодами – смачний швидкий рецепт салату.
Мочена журавлина на зиму або простий рецепт, як зробити заготовки з журавлини без варіння.
Журавлина – відома у нас ягідка, яку ви бачите на ринках або у квашеній капусті. Вона має корисні антиоксиданти та вживається для запобігання простудних захворювань або для зняття жару. Мочена журавлина – часта гостя на українських столах як у свята, так і у будні. Все, що треба для рецепта – чиста вода та плоди журавлини. Вам її навіть не потрібно кип’ятити, або ж додавати якісь спеції. Ось так, із мінімумом зусиль ягоди, збережуть усі вітаміни й кожен з вашої родини буде тепло вдячний вам за піклування про його дорогоцінне здоров’я.
Капуста квашена з журавлиною в банках швидкого приготування
Для цього рецепту дочекайтеся урожаю пізньої капусти. До того моменту, коли тугенькі качани готові до різних свіжих салатів та консервування. Соковита й хрумка капуста, популярна мрія кулінара, що подобається вам і вашій родині. Наприклад, капуста чудово підійде для квашення із журавлиною по унікальному способу швидкого приготування.
Продовжувати читання Капуста квашена з журавлиною в банках швидкого приготування
Свіжа журавлина на зиму – заготівля з журавлини за незвичним рецептом в білку і цукрі.
Свіжа журавлина (клюква) в цукровій пудрі – знайомий з дитинства десерт. Виявляється цей смак, в практично не зміненому вигляді, можна зберегти на зиму. Пропоную незвичайний рецепт заготовки з журавлини в білку і цукрі. Цю оригінальну і смачну заготовку можна приготувати самостійно – ось рецепт. Продовжувати читання Свіжа журавлина на зиму – заготівля з журавлини за незвичним рецептом в білку і цукрі.
Домашнє журавлине варення – як варити варення з журавлини на зиму.
Підсніжниця, веснянка, вона ж журавлина – справжня скарбниця мікро і макроелементів, антоціанів, вітамінів, антиоксидантів, кислот. Здавна нею запасалися про запас, брали в далекі походи як безцінний цілющий засіб. Зараз розповім рецепт корисного і смачного домашнього варення з журавлини. Продовжувати читання Домашнє журавлине варення – як варити варення з журавлини на зиму.
Журавлина на зиму у власному соку – простий рецепт заготовки.
У заготівлі по даному рецепту зберігається все, чим корисна журавлина. Ягода журавлина по природі антисептик, завдяки бензойній кислоті, що не дає розвиватися бактеріям, і може зберігатися без обробки свіжою досить довго. Але, щоб зберегти її на цілий рік і довше, потрібно скористатися все ж рецептом консервації. Продовжувати читання Журавлина на зиму у власному соку – простий рецепт заготовки.
Журавлина протерта з цукром на зиму – рецепт як зробити холодне варення з журавлини з цукром.
Холодне варення зроблене за цим рецептом добре зберігає корисні властивості ягоди. Журавлина протерта з цукром на зиму, робиться дуже просто й невигадливо. Зберігається теж добре. Єдина заковика – з’їдається дуже швидко. Продовжувати читання Журавлина протерта з цукром на зиму – рецепт як зробити холодне варення з журавлини з цукром.