Желе з м’яти на зиму – десерт для гурманів

Домашнє смачне м’ятне желе – це ласощі для гурманів. Багато його не з’їси, але вдихати аромат м’яти можна нескінченно. Також, таке желе з м’яти можна використовувати для прикраси і ароматизації десертів, або додавання у напої. Варто згадати, що желе з м’яти в натуральному вигляді може бути зовсім не зеленим, а жовтувато-коричневим. Продовжувати читання Желе з м’яти на зиму – десерт для гурманів

Два незвичайних рецепти полуничного варення з Вікторії

Здавалося б, які секрети можуть бути у приготуванні полуничного варення? Адже, смак цієї заготовки знайом нам з дитинства. Але, все ж, є деякі рецепти, які здатні дивувати. Пропоную два простих, але унікальних рецепти приготування полуничного варення з Вікторії. Адже, сорт Вікторія любим багатьма та заслужено користується популярністю. Продовжувати читання Два незвичайних рецепти полуничного варення з Вікторії

Желе із соку: різноманітні варіанти приготування – як зробити желе з фруктового і ягідного соку на зиму

Сьогодні ми пропонуємо вам підбірку рецептів приготування фруктово-ягідного желе з соків. Головна відмінність желе від варення і джемів – його прозорість. Таке блюдо використовується в якості самостійного десерту, а також для оформлення кондитерських шедеврів. Продовжувати читання Желе із соку: різноманітні варіанти приготування – як зробити желе з фруктового і ягідного соку на зиму

Варення з лохини (голубики): кращі рецепти приготування – як зварити варення з лохини в домашніх умовах

Лохина, останнім часом, набуває все більшої популярності. Це пов’язано з тим, що її вирощування, завдяки сучасним селекціонерам, стало можливим і на присадибних ділянках. Насолодившись вдосталь свіжими плодами можна задуматися і про заготовки на зиму. Ми пропонуємо сьогодні зварити варення з лохини. Продовжувати читання Варення з лохини (голубики): кращі рецепти приготування – як зварити варення з лохини в домашніх умовах

Желе з білої смородини на зиму – 7 кращі прості рецепти

Біла смородина незаслужено відсунута за спини своїх більш поширених побратимів – чорної і червоної смородини. Якщо у вас є своя присадибна ділянка, то обов’язково виправте цю помилку, і посадіть невеликий кущик білої смородини. Заготовки з цієї ягоди будуть радувати вас всю зиму! Сьогодні ми поговоримо про приготування желе з білих порічок та продемонструємо 7 простих рецептів його приготування в домашніх умовах. Продовжувати читання Желе з білої смородини на зиму – 7 кращі прості рецепти

Як зробити желе з уже готового джему: рецепт приготування малинового желе з джему

У сезон літніх заготовок, господині намагаються скоріше обробити ягоди і фрукти, щоб вони не зіпсувалися, і їм не до різноманітності заготовок. І тільки стерши піт з лиця і перерахувавши банки розуміють, що трохи погарячкували і приготували зовсім не те, що хотілося. Продовжувати читання Як зробити желе з уже готового джему: рецепт приготування малинового желе з джему