Ніжна ягода жимолості (ще одна назва козолист або лат. Lonicera) має приємний кисло-солодкий смак. Плоди деяких сортів мають легку гірчинку, але, після термічної обробки гіркий смак ягід зникає. Вживати жимолость можна в сирому вигляді, що більш прийнятно в разі бажання отримати максимальну кількості вітамінів, і в переробленому. З жимолості найчастіше готують джеми, повидла і варять компоти. Продовжувати читання Як зварити компот з жимолості – рецепти компоту на кожен день і заготовка на зиму
Інгредієнт для заготовки на зиму: Заморожена жимолость
Варення з жимолості: прості рецепти приготування – як зварити домашнє варення з жимолості
Кисло-солодкий, з легкою гірчинкою, смак жимолості (рослина зветься ще Козолист або лат. Lonicera) подобається багатьом. Ця ягода не тільки смачна, але і дуже корисна, особливо для жіночого організму. Про користь жимолості ви можете знайти багато цікавої інформації на просторах безкрайнього Інтернету. Продовжувати читання Варення з жимолості: прості рецепти приготування – як зварити домашнє варення з жимолості