Хороша тушонка зі смаженої яловичини.

Смачною і ситною стравою, яка може зберегти багато часу, являється тушонка з яловичини. Вона готується з нежирного м’яса, що дозволяє не турбуватися, якщо ви дотримуєтесь дієти. Продовжувати читання Хороша тушонка зі смаженої яловичини.

Домашня ковбаса сиров’ялена – приготування домашньої ковбаси без оболонки.

Сиров’ялена ковбаса – це дуже смачна страва. Особливо, якщо ви приготуєте її своїми руками. Так, це не дуже просто, але результат буде вартий ваших зусиль. Продовжувати читання Домашня ковбаса сиров’ялена – приготування домашньої ковбаси без оболонки.

Домашня сиров’ялена ковбаса з яловичини – як зробити ковбасу, рецепт з салом.

Сиров’ялена ковбаса з яловичини – це смачно і натурально. Тому якщо ви любите саме такий вид ковбаси – обов’язково варто приготувати її самостійно. До того ж, насправді це зовсім не важко. Продовжувати читання Домашня сиров’ялена ковбаса з яловичини – як зробити ковбасу, рецепт з салом.

Домашня тушонка з яловичини в банках – як зробити яловичу тушонку з сирого м’яса

Тушонка – це дуже зручна заготовка, адже її можна взяти в будь-який похід, виїзд за місто. Та і вдома вона також може стати в нагоді. Варто додати трохи тушонки до макаронів або картоплі – і у вас вже буде смачна повноцінна страва. Але щоб мати якісну натуральну тушонку, в якій багато м’яса – треба зробити її самому. І зараз ми розкажемо простий рецепт приготування. Продовжувати читання Домашня тушонка з яловичини в банках – як зробити яловичу тушонку з сирого м’яса

Домашня копчена ковбаса – рецепт приготування копченої свинячо-яловичої ковбаси в домашніх умовах.

Закоптити ковбасу можна і вдома. Це не так складно, якщо знати про всі нюанси. Саме про них ми зараз і розкажемо. Продовжувати читання Домашня копчена ковбаса – рецепт приготування копченої свинячо-яловичої ковбаси в домашніх умовах.

Домашня варена ковбаса – це просто, або рецепт як зробити варену ковбасу в домашніх умовах

Варена ковбаса, яка продається в магазинах – це продукт, далекий від натурального. Тому якщо ви хочете їсти щось смачне, поживне та нешкідливе – пропонуємо рецепт домашньої вареної ковбаси. Продовжувати читання Домашня варена ковбаса – це просто, або рецепт як зробити варену ковбасу в домашніх умовах

Рецепт тушонки з яловичини з цибулею – як зробити тушонку з яловичини в домашніх умовах.

Спробуйте приготувати повністю готове м’ясне блюдо у вигляді консерви. Яловича тушонка – продукт, який потім просто споживати: дістали банку взимку із комори, розігріли та подали із гарнірами. Таке консервоване м’ясо дуже стане в нагоді, якщо Ви любитель туристичних походів або просто походів до лісу. Продовжувати читання Рецепт тушонки з яловичини з цибулею – як зробити тушонку з яловичини в домашніх умовах.

Як приготувати гуляш з яловичини про запас або домашня тушонка з яловичини.

«Як швидко приготувати смачний гуляш на обід?» – питання, яке хвилює багатьох домогосподарок. Найкращим варіантом для них буде заготовка яловичого гуляшу. Соковитий та смачний, він сподобається як дітям, так і дорослим. Усього за кілька годин у вас буде проста та ситна заготовка, яка урізноманітнить домашній стіл у будні, а також збереже вам купу часу. Продовжувати читання Як приготувати гуляш з яловичини про запас або домашня тушонка з яловичини.

Як зробити тушонку на зиму як бефстроганов – простий домашній рецепт тушонки з яловичини.

Тушонка у вигляді бефстроганов – це цікавий і простий варіант заготовки м’яса на зиму. Щоб приготувати таку тушонку треба інгредієнти, які є в кожному домі. Тож вам не доведеться витрачати багато часу на пошуки продуктів та саме приготування. А в результаті ви матимете дуже смачну страву з пікантним присмаком та ароматом.

Продовжувати читання Як зробити тушонку на зиму як бефстроганов – простий домашній рецепт тушонки з яловичини.

Домашня сирокопчена ковбаса холодного копчення – рецепт сухої ковбаси називається просто: “Селянська”.

Домашня сирокопчена ковбаса, яку ви приготуєте за цим рецептом, має високі смакові якості і тривалий термін зберігання, який досягається завдяки холодному способу копчення. Свинячо-яловича ковбаса, поступово підсушуючись, стає тією класичною сухою ковбасою, яка має великий попит на ринку чи у магазині. Використовуйте її не тільки для подачі на святковий стіл, а й беріть із собою  на дачу та у походи. З цією ковбаскою виходять дуже смачні бутерброди для дітей, що беруть сніданки у школу. Продовжувати читання Домашня сирокопчена ковбаса холодного копчення – рецепт сухої ковбаси називається просто: “Селянська”.