Як заморозити котлети – простий рецепт приготування домашніх напівфабрикатів

Щоб не робити котлети надто часто, а їсти їх коли заманеться, можна один раз приготувати велику кількість, а потім просто заморозити. Як це зробити, ми зараз вам розкажемо. Продовжувати читання Як заморозити котлети – простий рецепт приготування домашніх напівфабрикатів

Як заморозити бісквітний торт

Бісквітний торт – це справжня смакота, але його доводиться досить довго готувати. Тому щоб не витрачати час на приготування перед святом – просто заморозьте корж, приготований тоді, коли вам зручно. А потім зможете перемазати його сиропом та кремом за пару хвилин.  Продовжувати читання Як заморозити бісквітний торт

Як приготувати і заморозити фрикадельки про запас в домашніх умовах

Домашні фрикадельки – це дуже смачно. Але не завжди є час  та можливість їх готувати. Та вихід існує – можна зробити достатню кількість один раз і просто заморозити. Продовжувати читання Як приготувати і заморозити фрикадельки про запас в домашніх умовах

Як правильно заморозити тефтелі

Домашні тефтелі – це дуже смачна страва. Але часто не вистачає часу, щоб готувати їх кожен день. Тому щоб вирішити цю проблему, можна заморожувати продукт. Продовжувати читання Як правильно заморозити тефтелі

Смачні котлети з річкової риби для заморозки

Якщо чоловіча частина родини балує вас іноді уловом річкової риби, то, ймовірно, ви ставите питання: “Що приготувати з риби і як зберегти її про запас?”; Хочу запропонувати вам простий рецепт смачних рибних котлет і розповім як заморозити їх про запас на зиму. Продовжувати читання Смачні котлети з річкової риби для заморозки

Пастила з Білого наливу з білком: Белевська яблучна пастила за старовинним рецептом

Білий налив відноситься до ранньостиглих сортів яблук. Плоди дуже солодкі й ароматні, але термін зберігання у них зовсім не довгий. Відразу ж після дозрівання яблука обсипаються на землю і починають гнити. Доводиться в екстреному порядку обробляти масу яблук, варити джеми, компоти, і намагатися якось урізноманітнити асортимент заготовок. Продовжувати читання Пастила з Білого наливу з білком: Белевська яблучна пастила за старовинним рецептом

Пюре із щавлю – як приготувати домашнє щавлеве пюре

Щавель (у народі квасок, а лат. Rumex) – це рослина, яка однією з перших радує нас своєю появою на грядках. І, хоча зелене листя з кислим смаком росте до самої осені, збирати урожай слід в кінці травня – початку літа. Пізніша зелень перенасичується щавлевої кислотою, яка у великих дозах небезпечна для організму. Так що, необхідно встигнути приготувати велику кількість смачних страв з цієї неймовірно корисної рослини і постаратися зберегти її на зиму вчасно. Пропонуємо сьогодні приготувати пюре із щавлю. Продовжувати читання Пюре із щавлю – як приготувати домашнє щавлеве пюре

Малосольні яйця – пікантна альтернатива «столітнім яйцях»

Багато хто чув про популярну китайську закуску «столітні яйця», але мало хто наважувався її спробувати. Потрібно бути дуже відважним гурманом, щоб скуштувати таку екзотику. Але, це не зовсім екзотика. Наші діди прадіди робили подібну закуску, але називали це просто – «малосольні яйця». Продовжувати читання Малосольні яйця – пікантна альтернатива «столітнім яйцях»