Як заморозити яйця

Заморожувати можна безліч продуктів, і яйця – це не виключення. Тому якщо у вас склалася ситуація, коли необхідно заморозити яйця для якоїсь страви, скористайтеся нашими порадами. І ви зможете мати свіжі смачні яйця, повністю придатні для використання в приготуванні різних страв. Продовжувати читання Як заморозити яйця

Смачний м’ясний хліб – склад, рецепт і приготування м’ясного хліба в домашніх умовах.

М’ясний хліб – це дуже смачна страва, яка сподобається всій вашій родині. Для її приготування не треба багато часу і інгредієнтів, а смакує вона просто відмінно. Продовжувати читання Смачний м’ясний хліб – склад, рецепт і приготування м’ясного хліба в домашніх умовах.

Домашній рецепт паштету з печінки – як зробити паштет зі свинячої печінки з м’ясом і цибулею в банках.

Цей печінковий паштет прекрасно підійде до святкового столу, як окрема страва, так і для оздоблення бутербродів. Готувати паштет з печінки, запропонованим чином, просто та легко, навіть, в домашніх умовах. Продовжувати читання Домашній рецепт паштету з печінки – як зробити паштет зі свинячої печінки з м’ясом і цибулею в банках.

Перець фарширований м’ясом і рисом на зиму для заморозки

Фарширований перець можна не тільки готувати і зразу ж подавати на стіл, а і заморожувати на зиму. Продовжувати читання Перець фарширований м’ясом і рисом на зиму для заморозки

Голубці з фаршем і рисом заморожені на зиму

Голубці – це смачна страва, але не завжди є час на її приготування. Тому щоб їсти те, що подобається і не стояти годинами біля пічки – можна приготувати голубці та заморозити їх на кілька разів. Продовжувати читання Голубці з фаршем і рисом заморожені на зиму

Свіжа журавлина на зиму – заготівля з журавлини за незвичним рецептом в білку і цукрі.

Свіжа журавлина (клюква) в цукровій пудрі – знайомий з дитинства десерт. Виявляється цей смак, в практично не зміненому вигляді, можна зберегти на зиму. Пропоную незвичайний рецепт заготовки з журавлини в білку і цукрі. Цю оригінальну і смачну заготовку можна приготувати самостійно – ось рецепт. Продовжувати читання Свіжа журавлина на зиму – заготівля з журавлини за незвичним рецептом в білку і цукрі.

З чого роблять крупи картопляні і як їх зробити своїми руками – старовинний рецепт заготовки з картоплі на зиму.

Вас ніколи не цікавило питання з чого роблять крупи. А картопляні? У цьому рецепті розповім як зроблені крупи з картоплі: біла і жовта. Ви не зможете їх купити в магазині або на ринку, тому що сьогодні таких просто немає в продажі. Але зате по цьому старовинному рецепту Ви можете дізнатися як зробити крупу своїми руками вдома зі звичайної картоплі. Продовжувати читання З чого роблять крупи картопляні і як їх зробити своїми руками – старовинний рецепт заготовки з картоплі на зиму.

Смажені гриби в панірувальних сухарях – оригінальний рецепт заготовки з грибів на зиму.

Є безліч способів, як заготовити гриби на зиму. Але в основному це маринування або соління. А я хочу розповісти, як зробити просту домашню заготовку з грибів, обсмажених в натертих на терці сухариках з додаванням яєць. Готується така заготовка легко, а виходить дуже смачною. Продовжувати читання Смажені гриби в панірувальних сухарях – оригінальний рецепт заготовки з грибів на зиму.

Домашня кров’яна ковбаса – ніжна і смачна. Приготування кров’яної ковбаси з вершками і яйцями.

Свій рецепт приготування кров’яної ковбаси має кожна господиня. Я пропоную приготувати ніжну і соковиту домашню кров’янку з додаванням вершків. Наскільки смачно це вийде – перевірте самі і напишіть під рецептом відгуки. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса – ніжна і смачна. Приготування кров’яної ковбаси з вершками і яйцями.

Домашня докторська ковбаса – рецепт і склад класичний, по ГОСТу.

Приготування класичної докторської ковбаси в домашніх умовах, якщо дотримується технологія виробництва варених ковбас, під силу будь якій акуратній і терплячій господині. Для всіх, хто прагне годувати своїх близьких здорово, якісно і смачно я викладаю рецепт класичної «Докторської» ковбаси, розроблений ще в далекому 1936 році. Продовжувати читання Домашня докторська ковбаса – рецепт і склад класичний, по ГОСТу.