Домашня солонина зі свинини – простий змішаний рецепт як приготувати солоне м’ясо в домашніх умовах

Солонина зі свинини – це проста і зручна заготовка, яку можна легко приготувати. Пропонуємо вам рецепт, який допоможе все зробити швидко та просто. Продовжувати читання Домашня солонина зі свинини – простий змішаний рецепт як приготувати солоне м’ясо в домашніх умовах

Полендвіца – філейна домашня копчена ковбаса – простий рецепт як зробити полендвіцу в домашніх умовах.

Філейна копчена ковбаса в домашніх умовах робиться за найрізноманітнішими рецептами. Нашу заготовку готуємо з цільного свинячого філе, яке не рубається і не поміщається в кишку, яку найчастіше використовують в якості шкурки. Продовжувати читання Полендвіца – філейна домашня копчена ковбаса – простий рецепт як зробити полендвіцу в домашніх умовах.

Холодне копчення птиці (курка, качка, гусак і інші) в домашніх умовах.

Хочете зберегти надовго тушки такої домашньої птиці як качка, курка, гусак або індичка? Спробуйте закоптити їх на зиму в домашніх умовах методом холодного копчення. Цей метод простий і доступний, а копченості з птиці, приготовані по ньому, виходять ароматними, соковитими і смачними.

Продовжувати читання Холодне копчення птиці (курка, качка, гусак і інші) в домашніх умовах.

Копчений кролик – рецепт як приготувати копченого кролика в домашніх умовах.

Що може бути смачніше ароматного і дуже ніжного копченого м’яса кролика? Спробуйте приготувати справжній делікатес по цьому простому, домашньому рецепту.

Продовжувати читання Копчений кролик – рецепт як приготувати копченого кролика в домашніх умовах.