Закусочні мариновані сливи на зиму без стерилізації

Мариновані сливи – смачний та цікавий додаток до м’яса. Якщо хочете спробувати – пропонуємо простий рецепт без стерилізації. Продовжувати читання Закусочні мариновані сливи на зиму без стерилізації

Як приготувати джем з гострого перцю чилі в домашніх умовах: оригінальний рецепт пекучого джему

Цей джем з гострого перцю – ідеальний рецепт для тих, хто любить пікантну їжу. Додавши соус до будь-якої страви, ви зразу ж отримаєте неймовірно гострий смак. Такий джем готується з суміші перців – чилі (гострий) і болгарський. І можна змінювати співвідношення цих двох перців, щоб робити більш гострий, або «м’який» джем. Цукор, що входить до складу джему гасить гіркоту, і надає кисло-солодкого смаку, це робить джем незамінним для нагетсів, сиру і м’ясних страв. Продовжувати читання Як приготувати джем з гострого перцю чилі в домашніх умовах: оригінальний рецепт пекучого джему

Перець в томаті на зиму – простий рецепт приготування перців в томатному соусі.

Консервований перчик – це чудова закуска. Але ще краще він смакує в томаті. Тому пропонуємо дуже простий рецепт приготування такої заготовки. Продовжувати читання Перець в томаті на зиму – простий рецепт приготування перців в томатному соусі.

Запечений в духовці болгарський перець маринований на зиму в банках з часником і зеленню

Болгарський перець – це чудовий овоч, який ідеально смакує з часником та зеленню. Тому пропонуємо вам простий рецепт консервації. Продовжувати читання Запечений в духовці болгарський перець маринований на зиму в банках з часником і зеленню

Гостра маринована капуста по грузинськи з буряком – докладний рецепт як маринувати капусту в банці або іншій ємності.

Капуста по грузинськи робиться просто, а кінцевий продукт виходить смачний, пікантно – гострий і зовні – дуууже ефектний. Рецептів приготування такої маринованої капусти з буряком багато, і в кожному є свій нюанс і родзинка. Тому, навіть якщо Ви готуєте якось інакше, то рекомендую приготувати і цей рецепт. Це дасть Вам можливість дізнатися який варіант краще. Тим більше, що потрібний для приготування заготовки набір продуктів доступний і простий. Продовжувати читання Гостра маринована капуста по грузинськи з буряком – докладний рецепт як маринувати капусту в банці або іншій ємності.

Дрібна маринована цибуля з буряком на зиму в банках без стерилізації

Маринована цибуля – незвичайна заготовка на зиму. Замислюватися про неї починаєш в двох випадках: коли не знаєш, куди подіти велику кількість дрібного лука, або коли маринованої цибулі з томатно-огіркових заготовок явно не вистачає. Давайте спробуємо замаринувати дрібну цибулю на зиму з буряком, використовуючи цей рецепт з фото. Продовжувати читання Дрібна маринована цибуля з буряком на зиму в банках без стерилізації

Маринована морква з цибулею на зиму – домашній рецепт заготовки з моркви.

Цей рецепт заготовки з моркви дає можливість смачно замаринувати її з цибулею. Овочі можна приготувати так, що їх в банці буде порівну. А якщо хочеться, то покласти більшу частину тих овочів, яким віддаєте перевагу. Цибуля надає морквині пікантності, а морква робить цибулю солодшою. Дуже гармонійне поєднання виходить. Думаю, що така маринована закуска припаде до смаку багатьом. Продовжувати читання Маринована морква з цибулею на зиму – домашній рецепт заготовки з моркви.

Перець консервований на зиму – особливий рецепт з медовим маринадом.

Консервований перець зберігає більшість своїх корисних властивостей, якщо Ви заготовите його на зиму за цим особливим рецептом. Перець в медовому маринаді, стимулює виділення шлункового соку і має бактеріостатичні властивості. Продовжувати читання Перець консервований на зиму – особливий рецепт з медовим маринадом.

Мариноване асорті на зиму: кабачки з перцем і яблуками. Хитрий рецепт: все що дозріло на дачі – в банки піде.

Цей рецепт маринованого асорті вийшов в результаті моїх експериментів з консервацією. Колись, просто закатала в банку те, що виросло на той момент на дачі, а зараз, це один з улюблених моїх, перевірених і простих у приготуванні рецептів. Продовжувати читання Мариноване асорті на зиму: кабачки з перцем і яблуками. Хитрий рецепт: все що дозріло на дачі – в банки піде.

Кабачки мариновані з огірками і аспірином – смачне асорті на зиму

Смачні овочеві асорті на зиму можна готувати з різних овочів. На цей раз заготовлю кабачки мариновані з огірками і таблетками аспірину. Продовжувати читання Кабачки мариновані з огірками і аспірином – смачне асорті на зиму