Зазвичай, урожай ароматної вишні радує великими обсягами. Часу, щоб зайнятися її перероблюванням не дуже багато, тому що вже після перших 10-12 годин, після того як ягоди були зірвані з дерева, вони починають бродити. Проте господині встигають приготувати велику кількість компотів та варення, і задумуються, чим би ще таким цікавим та смачним здивувати своїх близьких. Сироп, мабуть, найідеальніший варіант у такому випадку. Ці ласощі прекрасно доповнять морозиво чи млинці. Сироп стане смачною основою для різних напоїв, а ще незамінним “помічником” під час просочування коржів для тортів.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Вишня
Хрусткі мариновані кабачки на зиму без стерилізації
Мариновані кабачки – це цікава закуска до вашого столу. Тому пропонуємо найелементарніший рецепт приготування цієї страви. Продовжувати читання Хрусткі мариновані кабачки на зиму без стерилізації
Смачна в’ялена вишня на сонці
Вишні, в’ялені на сонці – це дуже корисний і простий рецепт зимової заготовки. Вишні не треба варити, в них не додають цукор. Тому такий смаколик ніколи не нашкодить організму, не додасть зайвих кілограмів та допоможе покращити самопочуття, завдяки корисним речовинам, що в ньому містяться. Продовжувати читання Смачна в’ялена вишня на сонці
Вишня: опис, характеристика, корисні властивості і шкода вишні
Вишеньки – стиглі, смачні, ароматні плоди, які є дуже звичними для українців. Але не всі знають, що особливого і корисного в цих ягодах. Продовжувати читання Вишня: опис, характеристика, корисні властивості і шкода вишні
Домашня вишнева наливка на горілці – без кісточок, але з листям
Смачна домашня наливка – це набагато краще, ніж різні магазинні настоянки, в яких замість справжніх ягід – хімічні додатки, що шкодять шлунку. Тому якщо на свята ви хочете пригощати своїх друзів смачним, досить міцним алкоголем – пропонуємо простий рецепт вишневої наливки. Продовжувати читання Домашня вишнева наливка на горілці – без кісточок, але з листям
Смачна вишня в сиропі, консервована на зиму з кісточкою
Вишня в сиропі – це дуже смачна заготовка, яку можна використовувати в якості десерту, додавати в випічку, прикрашати нею торти. А приготувати таку консервацію дуже просто. Продовжувати читання Смачна вишня в сиропі, консервована на зиму з кісточкою
Густий джем з вишні з желатином на зиму
Вишневий джем – чудовий додаток до багатьох десертів. Тому пропонуємо простий рецепт, який допоможе вам швидко зробити цю страву. Продовжувати читання Густий джем з вишні з желатином на зиму
Домашній компот з яблук – простий рецепт заготовки яблучного компоту на зиму з можливим додаванням ягід.
Цей домашній компот з яблук відрізняється своєю легкістю в приготуванні. Простий рецепт підійде як для новачків, так і для господинь зі стажем. Рецепт може бути використаний як основа для приготування цілої серії яблучних компотів з додаванням для смакового розмаїття різних червоних ягід. Продовжувати читання Домашній компот з яблук – простий рецепт заготовки яблучного компоту на зиму з можливим додаванням ягід.
Вишневе варення П’ятихвилинка – з кісточками
Ароматне вишневе варення з кісточками – це саме смачні для моїх домочадців ласощі взимку. Тому, готую його багато і завжди за рецептом моєї мами, яким і хочу поділитися з вами. Називається рецепт – П’ятихвилинка, готувати по ньому трохи складніше, ніж варити звичайне варення, але зате весь аромат вишні зберігається чудово. Продовжувати читання Вишневе варення П’ятихвилинка – з кісточками
Смачне варення з вишень без кісточок – як варити вишневе варення, рецепт з фото
Хочете побалувати своїх домашніх ароматним і смачним вишневим варенням без кісточок – скористайтеся цим, перевіреним багато разів домашнім рецептом. Варення, приготовлене таким способом, виходить середньо густе, не переварене, а ягоди вишні не втрачають свій насичений, червоно-бордовий колір. Продовжувати читання Смачне варення з вишень без кісточок – як варити вишневе варення, рецепт з фото