В’ялена куряча грудка – просте приготування в’яленої курки в домашніх умовах – рецепт з фото.

Існує дуже багато рецептів як зробити в’ялену курячу грудку в домашніх умовах. Взявши за основу один з них і проявивши трохи фантазії, я розробила власний оригінальний рецепт приготування в’яленої курки, вірніше, її філе.

Продовжувати читання В’ялена куряча грудка – просте приготування в’яленої курки в домашніх умовах – рецепт з фото.

Натуральний мармелад з персиків – простий рецепт персикового мармеладу з вином в домашніх умовах.

Натуральний мармелад з персиків приготований за цим рецептом, дещо відрізняється від традиційних уявлень про мармелад. Він відмінно зберігається всю зиму, як звичайна солодка заготовка, приготована в домашніх умовах. Продовжувати читання Натуральний мармелад з персиків – простий рецепт персикового мармеладу з вином в домашніх умовах.

Оригінальний мармелад з цибулі і вина: як приготувати цибульний мармелад – французький рецепт

Французи завжди славилися своєю фантазією і оригінальними кулінарними рецептами. Вони поєднують непоєднуване, і часом дуже складно змусити себе спробувати їх черговий кулінарний шедевр. Але треба визнати, що якщо ти вже зважився спробувати, то тоді шкодуєш лише про те, що не зробив цього раніше. Продовжувати читання Оригінальний мармелад з цибулі і вина: як приготувати цибульний мармелад – французький рецепт

Компот з інжиру – 2 рецепти: заготовка на зиму і гарячий святковий напій за австрійським рецептом

Інжир (фіга, смоква, лат. Ficus carica) стає все більш популярним в Україні. Його плоди мають широке застосування в кулінарії і медицині. Вони допомагають при простудних захворюваннях, а наявність кумарину рятує від сонячної радіації. Інжир тонізує і зміцнює організм, попутно лікуючи застарілі хвороби. В домашніх умовах напої з інжиру можно приготувати як просто для пиття, так і заготовити їх на зиму. Продовжувати читання Компот з інжиру – 2 рецепти: заготовка на зиму і гарячий святковий напій за австрійським рецептом

Як приготувати джем з цибулі: вишуканий рецепт цибулевого конфитюра

Цибулевий джем або конфітюр приписують собі італійці та французи. Ми не будемо з’ясовувати, хто саме придумав готувати джем з цибулі, а просто приготуємо і будемо насолоджуватися цим незвичайним смаком. Продовжувати читання Як приготувати джем з цибулі: вишуканий рецепт цибулевого конфитюра

Варення з морошки: кращі рецепти приготування в домашніх умовах

Морошка – незвичайна ягода! Безумовно, вона дуже корисна, але головна її особливість в тому, що недозрілі ягоди мають червоний колір, а ті, які досягли потрібного рівня стиглості, стають помаранчевими. Недосвідчені ягідники, через незнання, цілком можуть зібрати морошку НЕ стиглу. Але ми впевнені, що на вашому столі опиняться тільки стиглі плоди. Продовжувати читання Варення з морошки: кращі рецепти приготування в домашніх умовах