Вовнянки, як і всі гриби, не можуть зберігатися тривалий час у свіжому стані. Тому господині вдаються до методу їх засолювання, маринування або сушіння на зиму. Найпоширенішим і найсмачнішим є перший варіант. Продовжувати читання Як правильно зберігати солоні вовнянки на зиму
Інгредієнт для заготовки на зиму: Вовнянки
Як засолити вовнянки на зиму – два способи посолу
В Україні засолювання вовнянок є звичайною справою. В Європі ж ці гриби вважаються отруйними, і грибники їх обходять стороною. Як завжди, істина знаходиться десь посередині. Вовнянки ( також називають: мохначка, рижок березовий, скрипух) відносяться до умовно їстівних грибів, але якщо їх правильно засолити, проблем не буде. Продовжувати читання Як засолити вовнянки на зиму – два способи посолу