Вершки – це дуже смачний і досить затребуваний продукт. При неправильному зберіганні вони швидко зіпсуються. Продовжувати читання Як правильно зберігати вершки: в холодильнику, морозилці, після відкриття
Інгредієнт для заготовки на зиму: Вершки
Натуральна молочна варена ковбаса з курки – рецепт і приготування фаршированої вареної ковбаси в домашніх умовах.
Домашня “Молочна” ковбаса з м’яса курки – це дуже смачно. Звісно ж, на приготування доведеться витратити час, але воно точно того варте. Продовжувати читання Натуральна молочна варена ковбаса з курки – рецепт і приготування фаршированої вареної ковбаси в домашніх умовах.
Домашня кров’яна ковбаса – ніжна і смачна. Приготування кров’яної ковбаси з вершками і яйцями.
Свій рецепт приготування кров’яної ковбаси має кожна господиня. Я пропоную приготувати ніжну і соковиту домашню кров’янку з додаванням вершків. Наскільки смачно це вийде – перевірте самі і напишіть під рецептом відгуки. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса – ніжна і смачна. Приготування кров’яної ковбаси з вершками і яйцями.
Пюре із щавлю – як приготувати домашнє щавлеве пюре
Щавель (у народі квасок, а лат. Rumex) – це рослина, яка однією з перших радує нас своєю появою на грядках. І, хоча зелене листя з кислим смаком росте до самої осені, збирати урожай слід в кінці травня – початку літа. Пізніша зелень перенасичується щавлевої кислотою, яка у великих дозах небезпечна для організму. Так що, необхідно встигнути приготувати велику кількість смачних страв з цієї неймовірно корисної рослини і постаратися зберегти її на зиму вчасно. Пропонуємо сьогодні приготувати пюре із щавлю. Продовжувати читання Пюре із щавлю – як приготувати домашнє щавлеве пюре