Повидло з чорносливу на зиму – рецепти повидла з свіжого та сушеного чорносливу

Чорнослив або угорка – це сорт сливи, який вирощується спеціально для сушіння. Також, чорносливом прийнято називати вже сушені плоди цієї рослини. Свіжі сливи мають приємний кисло-солодкий смак, а сушені плоди дуже ароматні і корисні. Сьогодні ми поговоримо про таку зимову заготівлю як повидло з чорносливу. Продовжувати читання Повидло з чорносливу на зиму – рецепти повидла з свіжого та сушеного чорносливу

Варення з чорносливу: способи приготування десерту зі свіжих і сушених слив

Чорнослив асоціюється у багатьох тільки з сухофруктами, але насправді свіжа слива темного сорту «Угорка» – це теж чорнослив. Ці плоди дуже солодкі на смак, і саме їх використовують для приготування знаменитих сухофруктів. У цій статті ми навчимо вас варити варення, як зі свіжих, так і сушених плодів. Продовжувати читання Варення з чорносливу: способи приготування десерту зі свіжих і сушених слив