Як солити скумбрію в домашніх умовах – два способи засолу

Скумбрія домашнього посолу хороша тим, що можна регулювати її смак, і ступінь засолу. Багато що залежить від самої скумбрії. Вибирайте рибу середнього розміру, не випотрошену і з головою. Якщо скумбрія маленька, в ній ще не буде жирку, а надто великі особини вже старі. Стара скумбрія при засолюванні може стати пухкою, з неприємним гірким присмаком. Продовжувати читання Як солити скумбрію в домашніх умовах – два способи засолу

Сало солоне в розсолі холодним і гарячим способом – два рецепта засолювання сала “мокрим” способом.

Засолка сала “мокрим”; способом може здійснюватися двома методами: холодним і гарячим. При холодному солінні його витримують в розсолі кімнатної температури. При гарячому засолюванні сала, його доведеться варити у воді з сіллю. Продовжувати читання Сало солоне в розсолі холодним і гарячим способом – два рецепта засолювання сала “мокрим” способом.

Варене сало в цибулинні – рецепт як варити сало в лушпинні від цибулі.

Сало, варене в цибулинні, має дуже тонкий цибульний аромат. До того ж, воно ще й дуже гарне на розрізі: через сильні фарбувальні властивості лушпиння, продукт виходить золотистого кольору. Продовжувати читання Варене сало в цибулинні – рецепт як варити сало в лушпинні від цибулі.

Класичне солоне сало варене в цибулинні з часником – рецепт як зварити сало в цибулиному лушпинні в домашніх умовах.

Використовуючи цей рецепт Ви можете приготувати смачне сало зварене в цибулинні. Зробити таку просту і смачну закуску дуже легко. Продовжувати читання Класичне солоне сало варене в цибулинні з часником – рецепт як зварити сало в цибулиному лушпинні в домашніх умовах.

Засолка сала гарячим способом в розсолі – простий домашній спосіб засолювання сала в цибулинні з рідким димом.

Будь-який гарячий посол сала хороший тим, що готується продукт за кілька годин. Швидке приготування сала – це основна перевага цього способу перед холодною засолкою, при якій для повного приготування продукту потрібно не менше, ніж 2 тижні. Рецепт гарячого засолювання, крім того, що сало готується швидко, дає можливість приготувати смачний, м’який і максимально ніжний продукт. Цибулиння і рідкий дим надають йому чудовий колір, запах і смак копченостей.

Продовжувати читання Засолка сала гарячим способом в розсолі – простий домашній спосіб засолювання сала в цибулинні з рідким димом.