Цибулеве варення – простий рецепт корисного і смачного варення з цибулі з вином і чебрецем

Часто цікаві рецепти мають занадто складну рецептуру, або дорогі, важкодоступні інгредієнти. Такі рецепти розраховані на тонких гурманів з вишуканим смаком. Більшість людей не настільки вимогливі і з легкістю заміняють складові рецепту, отримуючи не менше смачний продукт, але в рази дешевше і простіше. Продовжувати читання Цибулеве варення – простий рецепт корисного і смачного варення з цибулі з вином і чебрецем

Рецепт малосольної цвітної капусти – приготування в домашніх умовах

Малосольна цвітна капуста чи то карфіола може урізноманітнити звичайні соління, якщо огірки з помідорами вже набридли. Смак малосольной цвітної капусти дещо незвичний, але досить приємний. Є деякі особливості в приготуванні цвітної капусти, але, нічого такого, з чим ви б не впоралися. Продовжувати читання Рецепт малосольної цвітної капусти – приготування в домашніх умовах

Малосольна горбуша: кращі варіанти приготування в домашніх умовах – як засолити горбушу під сьомгу

Малосольна червона риба – чудова закуска, годі й казати. Але ціна на такі види як форель, сьомга, кета досить кусюча для пересічного обивателя. А чому б не звернути увагу на горбушу? Так-так, ця риба хоч і здається на перший погляд сухуватою, при засолюванні практично не відрізняється від дорогих сортів. Продовжувати читання Малосольна горбуша: кращі варіанти приготування в домашніх умовах – як засолити горбушу під сьомгу

Малосольна нельма – простий рецепт ніжного засолу

Нельма відноситься до цінних промислових сортів риби. М’ясо нельми насичене жирами, амінокислотами, і все ж, вона вважається дієтичною і низькокалорійною. Малосольну нельму, рецепт якої ви прочитаєте нижче, можна їсти хоч кожен день, без шкоди для фігури. Продовжувати читання Малосольна нельма – простий рецепт ніжного засолу