У 90-ті роки домашня заготовка різноманітних салатів-лечо була практично обов’язковою для кожної сім’ї. Салати робили з одних овочів або ж з добавками з різних видів круп. Особливо популярні були консервації з рисом і перловкою. Такі закуски в народі називалися «Сніданок туриста». Сьогодні ми розглянемо з вами найпопулярніші рецепти приготування домашнього лечо з рисом. Продовжувати читання Лечо з рисом – сніданок туриста: рецепти заготовки на зиму салату-закуски – як приготувати домашнє лечо з додаванням рису
Інгредієнт для заготовки на зиму: Цибуля ріпчаста
Слабосолоний оселедець: добірка кращих рецептів приготування – як самостійно засолити оселедець в домашніх умовах
Оселедець – недорога і дуже смачна рибка. Особливо вона хороша в солоному і маринованому вигляді. Така нехитра страва частенько красується на столах навіть найбільш урочистих заходів. Продовжувати читання Слабосолоний оселедець: добірка кращих рецептів приготування – як самостійно засолити оселедець в домашніх умовах
Цибулевий сік – універсальний домашній лікар
Цибулевий сік не найсмачніший напій, але це універсальні ліки від багатьох хвороб. Ефірні масла і природні фітонциди діють як найпотужніший антибіотик. Причому, цибульний сік можна застосовувати не тільки внутрішньо, але й зовнішньо. Продовжувати читання Цибулевий сік – універсальний домашній лікар
Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети
Всі ми дуже любимо слабосолону червону рибу. Шматок на 150-200 грам можна купити практично в будь-якому магазині, але кращий варіант – домашнє засолювання. Сьомга смачна, але багатьом не по кишені, а горбуша практично не містить жирових прошарків, що робить її сухуватою. Вихід є: оптимальний варіант – кета. У цій статті ви знайдете багато різноманітних способів засолу кети в домашніх умовах. Вибір за вами! Продовжувати читання Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети