Цедра з лимонів, апельсинів, лайму чи інших цитрусових досить часто додається у випічку, десерти та інші смаколики. Цей продукт не має смаку, але він цікавий, як природний та запашний ароматизатор, доступний кожній господині.
Продовжувати читання Як сушити цедру цитрусових
Інгредієнт для заготовки на зиму: Цедра
Гарбузово-яблучне пюре – рецепт на зиму: як приготувати смачне домашнє фруктове пюре.
Гарбузово яблучне пюре – вітамінне, красиве і ароматне, приготоване з стиглої м’якоті гарбуза і кисленьких яблук, для нашої сім’ї стало улюбленими ласощами. Так уже повелося, що без його приготування не обходиться жоден сезон. Зробити таку смачну заготовку зовсім просто, а головне швидко. І вітаміни в фруктовому пюре зберігаються аж до самої весни. Продовжувати читання Гарбузово-яблучне пюре – рецепт на зиму: як приготувати смачне домашнє фруктове пюре.