Варення з ківі: рецепти смачних заготовок – як зварити екзотичне варення з ківі в домашніх умовах

Актинідія – це смачний екзотичний фрукт, який вже декілька років поспіль перестав бути новинкою для кожного українця, які звикли називати його ківі. Колись небачені плоди тепер є майже у всіх магазинах і продаються за цілком доступною ціною. Переважно їх купляють, для того щоб споживати у свіжому вигляді та подавати як десерт, поєднуючи з іншими фруктами, прикрашати ними торти та використовувати, як складник того чи іншого салату. В цій статті хочеться зупинитися на приготуванні домашнього варення з ківі.

Продовжувати читання Варення з ківі: рецепти смачних заготовок – як зварити екзотичне варення з ківі в домашніх умовах

Красиве зимове варення з кірок мандаринів – простий рецепт як готувати варення з цедри мандаринів – натуральне і ароматне.

Взимку моя сім’я з’їдає неймовірну кількість цитрусових. Переважно, це мандарини. Зазвичай, господині готують варення з апельсинових кірок. А я вирішила, що скоринки мандарина ні чим не гірші. Коли кожен член сім’ї з’їв по парочці мандаринів, сміливо можете починати приготування ароматного варення. Продовжувати читання Красиве зимове варення з кірок мандаринів – простий рецепт як готувати варення з цедри мандаринів – натуральне і ароматне.

Корисне і смачне варення з барбарису – простий рецепт домашньої заготовки з барбарису на зиму.

Якщо Ви заготовили на зиму варення з барбарису, значить, добре підготувалися до осені і холодної зими, коли кашель і нежить досить часті. Це смачне варення дає хороший ефект не тільки при кашлі, а й допомагає збити високу температуру тіла, сприяє одужанню при запаленні легенів і виводить токсини з печінки. Унікальними та корисними ягоди барбарису є завдяки комплексу вітамінів. Продовжувати читання Корисне і смачне варення з барбарису – простий рецепт домашньої заготовки з барбарису на зиму.