Як засолити тріску – два простих рецепти

На відміну від печінки, м’ясо тріски зовсім не жирне і цілком підходить для дієтичного харчування. Наші господині звикли купувати заморожене або охолоджене філе тріски і, зазвичай, його використовують для смаження. Смажена тріска, безумовно, дуже смачна, але солона тріска набагато корисніша. Розглянемо два основних рецепти смачного засолу тріски.  Продовжувати читання Як засолити тріску – два простих рецепти

Малосольна тріска – португальський рецепт засолювання риби

Тріска – цінна промислова риба, і найчастіше в магазинах можна купити філе тріски. Тріску, в основному, використовують для смаження, але її можна солити так само, як і будь-яку іншу морську рибу. Тріска досить жирна риба і в цьому вона може посперечатися з оселедцем. Але, на відміну від оселедця, тріска має більш ніжне м`ясо і вишуканий смак. Продовжувати читання Малосольна тріска – португальський рецепт засолювання риби