Свіжі відбивні зі свинини про запас – рецепт як приготувати відбивні і консервувати їх на зиму.

Свинячі відбивні котлети без кісток готуються з частини свинячої туші, яка називається вирізкою. Цей рецепт стане в нагоді тоді, коли такого м’яса у Вас багато і просту тушонку з нього робити шкода. Заготівля дозволить мати під рукою швидкі і смачні готові відбивні до будь-якого гарніру. Продовжувати читання Свіжі відбивні зі свинини про запас – рецепт як приготувати відбивні і консервувати їх на зиму.

Ікра із зелених помідорів на зиму – рецепт смачної заготовки із зелених помідорів в домашніх умовах.

Смачна ікра із зелених томатів готується з плодів, які не встигають дозріти і висять на кущах смутними зеленими кетягами. Використовуйте цей простий рецепт й ті не дозріли плоди, які більшість просто викидає як непридатні для їжі, стануть смачною заготівлею, яка порадує Вас взимку. Продовжувати читання Ікра із зелених помідорів на зиму – рецепт смачної заготовки із зелених помідорів в домашніх умовах.