Домашня варена буженина зі свинини – рецепт як легко приготувати смачну буженину в домашніх умовах.

У стародавній Русі буженина була царською делікатесною стравою. Простому смертному пробувати такі кулінарні шедеври не доводилося. А в наші дні таке блюдо всім доступно. Як приготувати смачну буженину сьогодні знає кожна господиня. А якщо хто-небудь ще не знає або хоче дізнатися як готують інші, то пропоную випробувати цей простий рецепт. Скориставшись цим простим домашнім способом, будь-яка господиня дуже легко зможе приготувати соковиту і апетитну буженину.  Продовжувати читання Домашня варена буженина зі свинини – рецепт як легко приготувати смачну буженину в домашніх умовах.

Домашня докторська ковбаса – рецепт і склад класичний, по ГОСТу.

Приготування класичної докторської ковбаси в домашніх умовах, якщо дотримується технологія виробництва варених ковбас, під силу будь якій акуратній і терплячій господині. Для всіх, хто прагне годувати своїх близьких здорово, якісно і смачно я викладаю рецепт класичної «Докторської» ковбаси, розроблений ще в далекому 1936 році. Продовжувати читання Домашня докторська ковбаса – рецепт і склад класичний, по ГОСТу.

Полендвіца – філейна домашня копчена ковбаса – простий рецепт як зробити полендвіцу в домашніх умовах.

Філейна копчена ковбаса в домашніх умовах робиться за найрізноманітнішими рецептами. Нашу заготовку готуємо з цільного свинячого філе, яке не рубається і не поміщається в кишку, яку найчастіше використовують в якості шкурки. Продовжувати читання Полендвіца – філейна домашня копчена ковбаса – простий рецепт як зробити полендвіцу в домашніх умовах.

Свіжі відбивні зі свинини про запас – рецепт як приготувати відбивні і консервувати їх на зиму.

Свинячі відбивні котлети без кісток готуються з частини свинячої туші, яка називається вирізкою. Цей рецепт стане в нагоді тоді, коли такого м’яса у Вас багато і просту тушонку з нього робити шкода. Заготівля дозволить мати під рукою швидкі і смачні готові відбивні до будь-якого гарніру. Продовжувати читання Свіжі відбивні зі свинини про запас – рецепт як приготувати відбивні і консервувати їх на зиму.

Солоний домашній свинячий окіст – як приготувати окіст зі свинини в домашніх умовах.

Соління м’яса і сала в домашніх умовах здавна було найпоширенішим способом їх заготівлі. Цей спосіб не забутий і зараз. Щоб приготувати смачний солоний свинячий окіст в домашніх умовах, підійде свіже нежирне свиняче м’ясо.

Продовжувати читання Солоний домашній свинячий окіст – як приготувати окіст зі свинини в домашніх умовах.

Домашній сальтисон зі свинячої голови – як просто приготувати в домашніх умовах.

Сальтисон готують зі свинячої голови. Якщо ставите питання, як приготувати цю, безсумнівно, смачну страву, відповідь проста – вона готуються за принципом холодцю.

Продовжувати читання Домашній сальтисон зі свинячої голови – як просто приготувати в домашніх умовах.

Буженина зі свинини – класичний рецепт приготування буженини в домашніх умовах.

Є багато рецептів приготування смачної буженини в домашніх умовах, але цей спосіб є особливим, можна сказати універсальним. Таке м’ясо можна вживати і гарячим, і холодним.

Продовжувати читання Буженина зі свинини – класичний рецепт приготування буженини в домашніх умовах.