Домашній рецепт паштету з печінки – як зробити паштет зі свинячої печінки з м’ясом і цибулею в банках.

Цей печінковий паштет прекрасно підійде до святкового столу, як окрема страва, так і для оздоблення бутербродів. Готувати паштет з печінки, запропонованим чином, просто та легко, навіть, в домашніх умовах. Продовжувати читання Домашній рецепт паштету з печінки – як зробити паштет зі свинячої печінки з м’ясом і цибулею в банках.

Свиняча тушонка у власному соку – як зробити тушонку зі свинини в домашніх умовах.

Свинина у власному соку готується з м’яса з жировим прошарком – саме такі шматки дають багато соку і виходять дуже ніжними. Для домашньої тушонки добре підійде лопатка, ошийок або жирний окіст з задньої ноги.

Продовжувати читання Свиняча тушонка у власному соку – як зробити тушонку зі свинини в домашніх умовах.

Копчена домашня свиняча ковбаса – приготування свинячої ковбаси в домашніх умовах.

Готується цей домашній рецепт ковбаси з жирного м’яса свіжо зарізаної свині. Зазвичай наші предки цю роботу робили пізно восени або взимку, коли вже починалися морози та м’ясо не псувалося. Натуральна свиняча ковбаса смачна і корисна, адже вона приготовлена повністю з натуральних продуктів: вичищені і оброблені кишки наповнюються свіжим м’ясом зі спеціями. Рецепт, звичайно, не простий, але результат вартий того, щоб трошки попрацювати. Продовжувати читання Копчена домашня свиняча ковбаса – приготування свинячої ковбаси в домашніх умовах.

Українська домашня ковбаса – рецепт як приготувати українську ковбасу в домашніх умовах.

Ароматна домашня ковбаса по-українськи, незамінний продукт святкового Великоднього столу, по праву називається королевою всіх ковбас. Тому, побалувати себе і своїх рідних смачною ковбасою зі свіжого натурального м’яса можна, не чекаючи свята. Тим більше, що рецепт домашньої ковбаси досить простий, хоча вимагає часу для приготування. Продовжувати читання Українська домашня ковбаса – рецепт як приготувати українську ковбасу в домашніх умовах.

Кров’яний хліб – приготування смачного кров’яного хліба в духовці.

Смачний домашній кров’яний хліб запікають у духовці в підходящому глибокому посуді. Форма для запікання може бути будь-якою. Смак готового виробу дуже сильно нагадує кров’яну ковбасу, але приготувати його легше хоча б з тієї причини, що не потрібно наповнювати кишки. А саме ця процедура для багатьох стає дуже важкою і стомлюючою задачею. Продовжувати читання Кров’яний хліб – приготування смачного кров’яного хліба в духовці.

Домашня копчена свиняча грудинка – засолювання і копчення грудинки.

Якщо Ви вирішили самостійно приготувати копчену свинячу грудинку у вигляді рулету або просто у вигляді цілісного шматка, то головне, що потрібно знати, це як засолити м’ясо для копчення. Адже без чіткого правильного знання чого і скільки взяти, як приготувати маринад, скільки часу тримати в ньому м’ясо, нічого може не вийти. Копчений м’ясний рулет, крім того, що це просто смакота, ще й відмінний варіант як зберегти м’ясо про запас. А домашня заготовка – не йде ні в яке порівняння з магазинним аналогом. Продовжувати читання Домашня копчена свиняча грудинка – засолювання і копчення грудинки.

Свинячий сальтисон домашній в шлунку – рецепт як приготувати сальтисон з печінки в домашніх умовах.

Свинячий сальтисон Ви можете приготувати після забою домашнього кабанчика чи купивши всі необхідні свинячі частини на ринку. Цей м’ясний продукт, якщо в нього покласти абсолютно всі потрібні інгредієнти і повторити вказане в рецепті приготування, вийде дуже смачним. Продовжувати читання Свинячий сальтисон домашній в шлунку – рецепт як приготувати сальтисон з печінки в домашніх умовах.

Ковбаса Талліннська – рецептура і приготування. Домашня напівкопчена ковбаса – технологія виробництва.

Талліннську напівкопчену ковбасу – ми звикли купувати в магазині або на ринку. Але, рецептура і технологія виробництва цієї свинячо-яловичої ковбаси така, що вона може бути приготовлена просто на дачній ділянці або у власному будинку, за умови, що у Вас є домашня коптильня.

Продовжувати читання Ковбаса Талліннська – рецептура і приготування. Домашня напівкопчена ковбаса – технологія виробництва.

Домашня суха ковбаса – простий рецепт як зробити суху ковбасу на Великдень.

До світлого свята Христового Воскресіння господині зазвичай заздалегідь заготовляють безліч всякої смачної домашньої живності. Пропоную приготувати по моєму домашньому рецепту дуже смачну свинячо-яловичу ковбасу.

Продовжувати читання Домашня суха ковбаса – простий рецепт як зробити суху ковбасу на Великдень.

Як приготувати карбонад зі свинини або простий і смачний рецепт запеченої свинини.

Карбонад – це відомий всім своїм найніжнішим смаком і надзвичайною соковитістю м’ясний делікатес. Часто це слово вживають з буквою “т” – карбонат. І хоча так не правильно, все одно цей варіант найбільш вживаний. Тому, не дивуйтеся коли по тексту будете зустрічати подвійне написання слова. Але це ми трохи відволіклися, переходимо до суті – як приготувати карбонат зі свинини. Продовжувати читання Як приготувати карбонад зі свинини або простий і смачний рецепт запеченої свинини.