З копченим ароматом, мисливські ковбаски власного приготування, не йдуть ні у яке порівняння з покупними в магазинах. Якщо ви навчитеся самостійно їх готувати, будете робити це якнайчастіше на усі свята для членів своєї сім’ї та для найкращих друзів. І будете обдаровані купою компліментів, бо усі відчують смак справжньої домашньої ковбаси. Найбільшою перевагою м’ясних ковбасок є те, що вони не містять штучних смакових добавок, тільки м’ясо та приправи. Продовжувати читання Ковбаски мисливські – приготування в домашніх умовах мисливських ковбасок.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Свинина
Копчення окоста свинячого в домашніх умовах – особливості гарячого і холодного копчення окостів.
Окіст свинячий прокопчений – це один з найпопулярніших м’ясних видів продукції, а також – копченої консервації, який можна виготовити і в домашніх умовах. Копчення вберігає сире м’ясо від паразитів та псування та додає йому апетитного аромату диму. Ознайомтесь із цими рецептами та спробуйте приготувати таким чином окіст для себе та для ваших гостей. Продовжувати читання Копчення окоста свинячого в домашніх умовах – особливості гарячого і холодного копчення окостів.
Простий рецепт тушкованого м’яса з свинини на зиму або як приготувати свинячий гуляш про запас.
Всі ми намагаємось заощадити час на приготуванні їжі. Тож пропоную зараз витратити декілька годин на приготування свинячого гуляшу за нашим простим рецептом, щоб потім проводити більше вільного часу з близькими, та частувати їх здоровою їжею щодня. Продовжувати читання Простий рецепт тушкованого м’яса з свинини на зиму або як приготувати свинячий гуляш про запас.
Рецепт кров’яної ковбаси в домашніх умовах “Особливий” – з рідкою кров’ю, м’ясом і спеціями, без каші.
Кров’яна ковбаса “особлива” за домашнім рецептом готується неодмінно зі свіжої крові, яка ще не встигла загуснути. Продовжувати читання Рецепт кров’яної ковбаси в домашніх умовах “Особливий” – з рідкою кров’ю, м’ясом і спеціями, без каші.
Приготування свинячої тушонки з копченого м’яса – оригінальний рецепт як зробити тушонку зі свинини.
Що потрібно знати, щоб при копченні свинина не втратила свої смакові властивості, тривалий час залишалася смачною та м’якою. Розглянемо простий процес приготування консервованого м’яса – тушонки з копченої свинини в домашніх умовах на зиму. Продовжувати читання Приготування свинячої тушонки з копченого м’яса – оригінальний рецепт як зробити тушонку зі свинини.
Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – як приготувати кров’яну ковбасу з кашею в домашніх умовах.
Кров’яна ковбаса – це популярна українська страва. Тому ділимося її рецептом. Можливо, він стане вам в нагоді. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – як приготувати кров’яну ковбасу з кашею в домашніх умовах.
Домашня тушонка з свинини в духовці на зиму – рецепт як зробити тушонку зі свинини.
Домашня тушонка зі свинини – це дуже смачна страва. А готується вона просто елементарно. Прочитавши наш рецепт, ви самі це зрозумієте. Продовжувати читання Домашня тушонка з свинини в духовці на зиму – рецепт як зробити тушонку зі свинини.
Домашня тушонка з свинини – рецепт як зробити тушонку або смачний гуляш зі свинини на зиму.
Є багато різних варіантів тушонки, як класичних, так і дуже оригінальних. Ми пропонуємо рецепт тушонки зі свинини, з додаванням капусти. Це оригінальний варіант приготування класичної страви, який не потребує спеціальних інгредієнтів та помітних зусиль. Продовжувати читання Домашня тушонка з свинини – рецепт як зробити тушонку або смачний гуляш зі свинини на зиму.
Домашня бастурма зі свинини – приготування домашньої бастурми – незвичайний рецепт.
Мало хто знає, але бастурму можна робити і зі свинини. У вас вийде дуже ніжне та м’яке м’ясо. Готується воно протягом 2-х місяців, але результат вартий очікування. Продовжувати читання Домашня бастурма зі свинини – приготування домашньої бастурми – незвичайний рецепт.
Домашня сирокопчена ковбаса холодного копчення – рецепт сухої ковбаси називається просто: “Селянська”.
Домашня сирокопчена ковбаса, яку ви приготуєте за цим рецептом, має високі смакові якості і тривалий термін зберігання, який досягається завдяки холодному способу копчення. Свинячо-яловича ковбаса, поступово підсушуючись, стає тією класичною сухою ковбасою, яка має великий попит на ринку чи у магазині. Використовуйте її не тільки для подачі на святковий стіл, а й беріть із собою на дачу та у походи. З цією ковбаскою виходять дуже смачні бутерброди для дітей, що беруть сніданки у школу. Продовжувати читання Домашня сирокопчена ковбаса холодного копчення – рецепт сухої ковбаси називається просто: “Селянська”.