Спробуйте приготувати повністю готове м’ясне блюдо у вигляді консерви. Яловича тушонка – продукт, який потім просто споживати: дістали банку взимку із комори, розігріли та подали із гарнірами. Таке консервоване м’ясо дуже стане в нагоді, якщо Ви любитель туристичних походів або просто походів до лісу. Продовжувати читання Рецепт тушонки з яловичини з цибулею – як зробити тушонку з яловичини в домашніх умовах.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Свинячий жир
Простий рецепт тушкованого м’яса з свинини на зиму або як приготувати свинячий гуляш про запас.
Всі ми намагаємось заощадити час на приготуванні їжі. Тож пропоную зараз витратити декілька годин на приготування свинячого гуляшу за нашим простим рецептом, щоб потім проводити більше вільного часу з близькими, та частувати їх здоровою їжею щодня. Продовжувати читання Простий рецепт тушкованого м’яса з свинини на зиму або як приготувати свинячий гуляш про запас.
Смачний м’ясний хліб – склад, рецепт і приготування м’ясного хліба в домашніх умовах.
М’ясний хліб – це дуже смачна страва, яка сподобається всій вашій родині. Для її приготування не треба багато часу і інгредієнтів, а смакує вона просто відмінно. Продовжувати читання Смачний м’ясний хліб – склад, рецепт і приготування м’ясного хліба в домашніх умовах.
Домашня тушонка з свинини – рецепт як зробити тушонку або смачний гуляш зі свинини на зиму.
Є багато різних варіантів тушонки, як класичних, так і дуже оригінальних. Ми пропонуємо рецепт тушонки зі свинини, з додаванням капусти. Це оригінальний варіант приготування класичної страви, який не потребує спеціальних інгредієнтів та помітних зусиль. Продовжувати читання Домашня тушонка з свинини – рецепт як зробити тушонку або смачний гуляш зі свинини на зиму.
Свіжі відбивні зі свинини про запас – рецепт як приготувати відбивні і консервувати їх на зиму.
Свинячі відбивні котлети без кісток готуються з частини свинячої туші, яка називається вирізкою. Цей рецепт стане в нагоді тоді, коли такого м’яса у Вас багато і просту тушонку з нього робити шкода. Заготівля дозволить мати під рукою швидкі і смачні готові відбивні до будь-якого гарніру. Продовжувати читання Свіжі відбивні зі свинини про запас – рецепт як приготувати відбивні і консервувати їх на зиму.