Малосольна морква: універсальні рецепти на кожен день

Морква прекрасно зберігатися і в свіжому вигляді, але якщо її засолюють, то роблять це для чогось конкретного. Ну, скажімо, вам потрібна морква для рагу або для салату, а возитися з брудною морквою з погреба немає ні часу, ні бажання. Продовжувати читання Малосольна морква: універсальні рецепти на кожен день

Малосольна форель для приготування суші і бутербродів: як засолити в домашніх умовах

Для засолювання потрібно брати свіжу, охолоджену рибу, яка не зазнала заморожування. Вона більш соковита, жирна і смачна. Нічого страшного не станеться і в тому разі, якщо ви використаєте вже заморожену рибу. Продовжувати читання Малосольна форель для приготування суші і бутербродів: як засолити в домашніх умовах

Малосольна мойва – приготування в домашніх умовах: простий і смачний рецепт засолювання

Є кілька причин, чому в магазинах не так часто побачиш малосольну мойву. Її частіше продають в замороженому, або копченому вигляді. Звичайно, це трохи дивує, адже малосольна мойва дуже ніжна, смачна і корисна, так в чому секрет, чому її просто не можна купити в магазині? Продовжувати читання Малосольна мойва – приготування в домашніх умовах: простий і смачний рецепт засолювання

Малосольна хамса – два смачних рецепта домашнього посолу

Хамсу по іншому називають європейським анчоусом. Ця дрібна морська рибка має ніжне м’ясо і більшу жирність, ніж у її родичів. Малосольну хамсу додають в салати, кладуть на піцу, і краще, якщо це малосольная хамса домашнього посолу. Продовжувати читання Малосольна хамса – два смачних рецепта домашнього посолу

Малосольні яйця – пікантна альтернатива «столітнім яйцях»

Багато хто чув про популярну китайську закуску «столітні яйця», але мало хто наважувався її спробувати. Потрібно бути дуже відважним гурманом, щоб скуштувати таку екзотику. Але, це не зовсім екзотика. Наші діди прадіди робили подібну закуску, але називали це просто – «малосольні яйця». Продовжувати читання Малосольні яйця – пікантна альтернатива «столітнім яйцях»

Малосольна тріска – португальський рецепт засолювання риби

Тріска – цінна промислова риба, і найчастіше в магазинах можна купити філе тріски. Тріску, в основному, використовують для смаження, але її можна солити так само, як і будь-яку іншу морську рибу. Тріска досить жирна риба і в цьому вона може посперечатися з оселедцем. Але, на відміну від оселедця, тріска має більш ніжне м`ясо і вишуканий смак. Продовжувати читання Малосольна тріска – португальський рецепт засолювання риби