Смачні котлети з річкової риби для заморозки

Якщо чоловіча частина родини балує вас іноді уловом річкової риби, то, ймовірно, ви ставите питання: “Що приготувати з риби і як зберегти її про запас?”; Хочу запропонувати вам простий рецепт смачних рибних котлет і розповім як заморозити їх про запас на зиму. Продовжувати читання Смачні котлети з річкової риби для заморозки

Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети

Всі ми дуже любимо слабосолону червону рибу. Шматок на 150-200 грам можна купити практично в будь-якому магазині, але кращий варіант – домашнє засолювання. Сьомга смачна, але багатьом не по кишені, а горбуша практично не містить жирових прошарків, що робить її сухуватою. Вихід є: оптимальний варіант – кета. У цій статті ви знайдете багато різноманітних способів засолу кети в домашніх умовах. Вибір за вами! Продовжувати читання Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети