Смачна квашена капуста – швидкий рецепт приготування

Цей рецепт швидкої квашеної капусти мені розповіли, коли я була в гостях і продегустувала її. Мені вона так сподобалася, що я вирішила теж так засолити. Виявилося, що звичайну білокачанну капусту дуже швидко можна зробити смачною і хрусткою. Продовжувати читання Смачна квашена капуста – швидкий рецепт приготування

Овочеве соте з баклажанів на зиму

Дорогі любительки кулінарії. Осінь, а значить саме час заготовити овочеві запаси. Адже, кожен рік ми хочемо здивувати наших близьких і відкрити для них щось новеньке. Я хочу запропонувати вам рецепт, яким зі мною поділилася моя бабуся – баклажанове соте. Продовжувати читання Овочеве соте з баклажанів на зиму

Огірки мариновані часточками з стерилізацією

Огірки мариновані часточками за цим рецептом почала готувати два роки тому, після першої проби в гостях. Зараз закриваю огірочки на зиму, в основному, тільки четвертинками, за цим рецептом. У моїй родині вони розходяться на ура. Продовжувати читання Огірки мариновані часточками з стерилізацією

Простий рецепт маринованого перцю без стерилізації

У зимовий період вдалим доповненням до улюблених страв стане маринований болгарський перець. Сьогодні пропоную свій перевірений і простий рецепт маринованого перцю. Цю домашню заготовку оцінять любителі кисло-солоної смакової гами. Продовжувати читання Простий рецепт маринованого перцю без стерилізації

Мариновані огірки в гірчичному соусі – часточками

Традиційно, мариновані огірки заготовляють на зиму в банках цілими. Але сьогодні я буду робити смачні мариновані часточками огірки в гірчичному соусі. Цей рецепт дає можливість використати огірки різних розмірів і радувати себе та близьких незвичайним смаком знайомих овочів. Варто звернути увагу на цей цікавий і по-справжньому легкий рецепт ще й тому, що такі мариновані огірки в гірчичному соусі виходять в міру гостренькі та, разом з тим, смачні і ніжні. Продовжувати читання Мариновані огірки в гірчичному соусі – часточками

Юрча з кабачків – смачна закуска з кабачків на зиму

Закуска Юрча з кабачків більше за інші заготовки подобається моєму чоловікові. Часник, петрушка і солодкий перець надають їй особливий, трохи незвичний для кабачків, смак. Та й назва асоціюється у нього з власним ім’ям – Юрій. Як би не було, але факт, що взимку з нашого льоху, в першу чергу, завжди, зникають баночки саме з кабачковим салатом Юрча. Продовжувати читання Юрча з кабачків – смачна закуска з кабачків на зиму

Домашній томатний соус з яблуками

Цей смачний томатний соус, приготований в домашніх умовах, стане чудовою альтернативою магазинним кетчупам. Роблячи таку заготовку самостійно, ви завжди зможете відкоригувати її смак, зробивши більш солодкою, кислою або гострою. Покроково зроблені фото супроводжують рецепт яблучно-томатного соусу, хоч він і простий в приготуванні. Продовжувати читання Домашній томатний соус з яблуками

Домашня гостра аджика з кабачків, помідорів і перцю на зиму

Запропонована аджика з кабачків, помідорів і перцю дуже смачна та має ніжну структуру. Під час їжі відчуття гостроти приходить поступово, по висхідній. Така кабачкова ікра готується без великих витрат часу і сил, якщо у вас живе на кухонній поличці є електром’ясорубка. 🙂 Якщо такого агрегату у вас немає, то доведеться трохи повозитися, але рецепт того вартий. Продовжувати читання Домашня гостра аджика з кабачків, помідорів і перцю на зиму

Мариновані огірки з гірчицею на зиму

Для консервування огірків на зиму господині використовують найрізноманітніші рецепти. Крім класичних спецій, заготовки роблять з самими різними добавками. Наприклад, з куркумою, тархуном, лимонною кислотою замість оцту, з томатом або кетчупом. Сьогодні я пропоную ще один незвичайний, але перевірений на власному досвіді рецепт. Буду робити на зиму мариновані огірки з гірчицею. Продовжувати читання Мариновані огірки з гірчицею на зиму