Як правильно зберігати сьомгу після придбання

Сьомга – це корисний, але досить дорогий продукт. З огляду на це, зіпсувати такий делікатес нікому б не хотілося. Продовжувати читання Як правильно зберігати сьомгу після придбання

Як засолити черевця сьомги – класичний рецепт

При філеруванні червоної риби черевця сьомги, зазвичай, відкладають окремо. На черевцях занадто мало м’яса і багато жиру, тому, гурмани віддають перевагу чистому філе, а не риб’ячому жиру. Але, вони просто не знають чого себе позбавляють. Засолені черевця сьомги – це одне з найбільш смачних і корисних рибних страв. Продовжувати читання Як засолити черевця сьомги – класичний рецепт

Як солити сьомгу – два простих рецепта

Щоб зберегти всі корисні речовини, які містяться в рибі, її потрібно дуже акуратно готувати. Лососеві, до яких відноситься сьомга, мають масу цінних мікроелементів, і зберегти їх можна, якщо засолити сьомгу правильно. У покупній солоній сьомзі їх може і не бути, так як при промисловій обробці використовуються консерванти, вдома ж ви самі додаєте потрібні інгредієнти, і риба виходить не тільки кориснішою, але і смачнішою. Продовжувати читання Як солити сьомгу – два простих рецепта

Малосольна сьомга: варіанти домашньої заготовки – як самостійно засолити філе сьомги і черевця

Малосольна сьомга дуже популярна. Така рибка часто красується на святкових столах, прикрашаючи різні салати і бутерброди, або виступаючи самостійною стравою у вигляді тонкої нарізки. Слабосолоне філе сьомги безсумнівний фаворит японської кухні. Роли і суші з червоною рибою – основа класичного японського меню. Продовжувати читання Малосольна сьомга: варіанти домашньої заготовки – як самостійно засолити філе сьомги і черевця