Варення з білої смородини – секрети і рецепти приготування на зиму

Не у кожного в городі або на дачній ділянці можна зустріти сорт білої смородини. А дарма! Ми дуже радимо посадити кущик з вітамінними білими плодами. З цієї ягоди виходять чудові десерти, а широке розмаїття докладних рецептів їх приготування дає можливість задовольнити навіть найвишуканіший смак. Продовжувати читання Варення з білої смородини – секрети і рецепти приготування на зиму

Компот з білої смородини – рецепти приготування із свіжих та заморожених ягід порічки

Найчастіше нам зустрічається смородина чорна, червона і біла. Найсолодшою вважається чорноплідна ягода, а самою кислою – червона. Біла смородина поєднує в собі солодкість і кислинку своїх побратимів. Її десертний смак і аристократичний зовнішній вигляд дуже цінується кулінарами. З білої смородини готують різні джеми, компоти, а також, використовують її у формуванні ягідних міксів. Нереалізовані залишки врожаю просто відправляють в морозилку, щоб взимку насолоджуватися супервітамінними напоями з заморожених ягід. Продовжувати читання Компот з білої смородини – рецепти приготування із свіжих та заморожених ягід порічки

Желе з білої смородини на зиму – 7 кращі прості рецепти

Біла смородина незаслужено відсунута за спини своїх більш поширених побратимів – чорної і червоної смородини. Якщо у вас є своя присадибна ділянка, то обов’язково виправте цю помилку, і посадіть невеликий кущик білої смородини. Заготовки з цієї ягоди будуть радувати вас всю зиму! Сьогодні ми поговоримо про приготування желе з білих порічок та продемонструємо 7 простих рецептів його приготування в домашніх умовах. Продовжувати читання Желе з білої смородини на зиму – 7 кращі прості рецепти