Свіжовичавлений сік із ягід, овочів або фруктів, до того ж, приготований в домашніх умовах – це не тільки дуже смачний, але й, безперечно, корисний напій. Але не варто забувати, що зберігати його довгий час не можна. Продовжувати читання Як найкраще зберігати свіжовичавлений сік
Інгредієнт для заготовки на зиму: Сік
Пюре з гарбуза: способи приготування – як зробити гарбузове пюре в домашніх умовах
Гарбуз дуже широко використовується в кулінарії. Ніжний солодкуватий м’якуш овочу гарно підходить для приготування перших страв, випічки та різних десертів. Основою майже всіх перелічених страв є пюре. Про те, як його готувати йтиметься далі.
Пастила з желатину: як приготувати ніжну пастилу з желатином в домашніх умовах
Пастила – це чудовий смаколик, який нескладно приготувати. Пропонуємо вам простий рецепт цих солодощів. Продовжувати читання Пастила з желатину: як приготувати ніжну пастилу з желатином в домашніх умовах
Як заморозити фруктовий лід в домашніх умовах
Фруктовий лід – це чудовий смаколик, який дуже просто приготувати. Треба лише знати, як його правильно заморозити. Продовжувати читання Як заморозити фруктовий лід в домашніх умовах
Мармелад з соку: рецепти приготування мармеладу з домашнього і пакетованого соку
Мармелад – це дуже смачний десерт, який може бути ще і корисним, якщо він приготований з натурального соку. Тому зараз ми з вами поділимося кількома рецептами, які допоможуть дуже швидко приготувати цей смачнючий рецепт.
Яблучне варення з ранеток на зиму – як зварити варення з райських яблук смачно
Маленькі яблучка сорту Ранетки дуже популярні. Іх часто називають ще райські яблучка. З них можна зробити різні чудові заготовки на зиму. Про приготування смачного варення з ранеток і піде сьогодні мова в нашій статті. Яблука ранетки ростуть, як облагороджена культура – в садах і городах, але зустрічаються і дикі представники цього сорту. Якщо вам довелося зібрати дикі ранетки, то будьте впевнені, заготовки з них вийдуть не менш смачні, ніж з садових яблук. Продовжувати читання Яблучне варення з ранеток на зиму – як зварити варення з райських яблук смачно