Журавлина на зиму у власному соку – простий рецепт заготовки.

У заготівлі по даному рецепту зберігається все, чим корисна журавлина. Ягода журавлина по природі антисептик, завдяки бензойній кислоті, що не дає розвиватися бактеріям, і може зберігатися без обробки свіжою досить довго. Але, щоб зберегти її на цілий рік і довше, потрібно скористатися все ж рецептом консервації. Продовжувати читання Журавлина на зиму у власному соку – простий рецепт заготовки.

Домашня заготовка лохини без цукру в соці журавлини – простий рецепт.

Відомо, що сік журавлини є прекрасним природним консервантом. Дивіться нижче простий рецепт приготування лохини в соку журавлини без цукру. Продовжувати читання Домашня заготовка лохини без цукру в соці журавлини – простий рецепт.