Як засолити тріску – два простих рецепти

На відміну від печінки, м’ясо тріски зовсім не жирне і цілком підходить для дієтичного харчування. Наші господині звикли купувати заморожене або охолоджене філе тріски і, зазвичай, його використовують для смаження. Смажена тріска, безумовно, дуже смачна, але солона тріска набагато корисніша. Розглянемо два основних рецепти смачного засолу тріски.  Продовжувати читання Як засолити тріску – два простих рецепти

Джем з ківі: кращі рецепти – як приготувати незвичайний і дуже смачний десерт з ківі

Ківі важко назвати популярним фруктом, з якого часто готують заготівлі, як, наприклад, з малини, полуниці чи вишні. Але якщо приготувати смачний джем з цього екзотичного фрукта, то вдасться неабияк здивувати гостей і потішити смачними ласощами своїх рідних. Існує кілька перевірених способів варіння такого десерту. В цій статті йтиметься про рецепти, які мають найбільший попит серед господинь.

Продовжувати читання Джем з ківі: кращі рецепти – як приготувати незвичайний і дуже смачний десерт з ківі

Як правильно сушити банани в домашніх умовах

Сушені банани – це натуральні корисні ласощі, які точно кращі за цукерки. Бо смакують так само чудово, при цьому не містять різноманітних додатків та шкідливих хімічних сполук. Саме тому пропонуємо вам усі можливі варіанти сушки бананів. Обирайте ті, які підходять саме вам, та використовуйте для приготування такої смачної заготовки. Продовжувати читання Як правильно сушити банани в домашніх умовах

Як правильно заморозити хрін на зиму в морозилці: способи заморозки кореневого і листового хрону

Хрін – це особлива пікантна приправа, яка має багато корисних речовин, тому допомагає зміцнити імунітет та захистити організм від різноманітних вірусів. Тож хрін завжди має бути під рукою. І щоб вам не доводилося часто купляти хрін, можна просто купити його один раз та заморозити в потрібній кількості. Зараз ми розкажемо про всі способи заморозки кореневого та листового хрону. Продовжувати читання Як правильно заморозити хрін на зиму в морозилці: способи заморозки кореневого і листового хрону

Чотири способи приготування грушевого сиропу в домашніх умовах

Груші вважаються одним з найдоступніших фруктів. З них можна приготувати чудові заготівлі на зиму. Це варення, джем, пюре та компоти. Рідко хто варить грушевий сироп. Шкода, тому що це універсальний продукт. Його можна використати як начинку для випічки, ним можна просочити коржі для торта, доповнити морозиво та кашу, а також застосувати у створенні різних прохолодних коктейлів і напоїв. В цій статті детально йдеться про всі способи приготування сиропу зі стиглих груш.

Продовжувати читання Чотири способи приготування грушевого сиропу в домашніх умовах

Як приготувати варення з пелюсток шипшини: смачний рецепт варення

Шипшинові кущі можна зустріти на чагарниках, а дехто їх садить спеціально біля дому для окраси, і не тільки. Рослина цінується через свої корисні властивості. Крім того, вона унікальна в тому плані, що всі її органи використовують, як лікарський засіб (найчастіше плоди) чи оригінальний кулінарний складник. Шипшинові квіти збирають для корисних цілей найрідше, тому що рослина цвіте не довго. Ароматні пелюстки цього куща застосовують для приготування справжньої смакоти – шипшинового варення. Звичайно ж, придбати його можна й в магазині, правда, по досить великій ціні. Але існує багато доступних рецептів приготування цього незвичного десерту. Отож, ознайомившись з усіма тонкощами в цій справі, у кожної господині вийде здивувати рідних неймовірно ароматним та апетитним шипшиновим варенням.

Продовжувати читання Як приготувати варення з пелюсток шипшини: смачний рецепт варення

Смачне повидло з груш – як приготувати грушеве повидло на зиму, всі способи.

Груші – це дуже смачні та корисні фрукти, тому їх завжди шкода викидати. Грушеві дерева, в основному, дають великий урожай. І часто стається так, що певну частину плодів не вдається зібрати вчасно. Тому вони перестигають. А на деяких ще і з’являються пошкодження. Тоді у багатьох з’являється питання: для чого можна використати такі груші? А відповідь проста – для повидла.  Продовжувати читання Смачне повидло з груш – як приготувати грушеве повидло на зиму, всі способи.

Смачне варення з червоної аличі – 2 рецепта

Варення з аличі завжди чудово смакує, адже воно є солодким, ароматним і корисним. Саме в аличі небагато цукру, а багато кальцію. Існує багато варіантів приготування такої чудової заготовки на зиму. Пропонуємо вам 2 рецепта варення з аличі. Обидва варіанти дуже легко готуються та мають чудовий аромат і дуже приємний смак. Продовжувати читання Смачне варення з червоної аличі – 2 рецепта

Заморожені банани: як і навіщо заморожувати банани в морозилці

Банан – один з найсмачніших фруктів. Його можна їсти сирим, запікати, додавати в різні страви. А ще, банан можна заморозити. Та використовувати як додатковий інгредієнт або десерт. Продовжувати читання Заморожені банани: як і навіщо заморожувати банани в морозилці

Як правильно заморозити яблука на зиму в морозилці: основні способи заморозки

Ароматні яблучка – це чудовий додаток до салатів, начинка для пиріжків, пирогів. Але взимку яблука коштують досить дорого, тому не завжди є можливість придбати їх в достатній кількості. Та цю проблему можна легко вирішити – треба лишень заморозити фрукти. Продовжувати читання Як правильно заморозити яблука на зиму в морозилці: основні способи заморозки