Рослина шпинат – корисні властивості і протипоказання. Чим корисний шпинат для організму і як його приготувати і зберегти на зиму.

Шпинат – це цікава рослина яку або дуже люблять вживати в їжу, або зовсім навпаки, не приймають в будь-якому вигляді – середини тут немає! Незважаючи на свою неоднозначність в смакових перевагах серед людей, це дуже корисний продукт, який можна і потрібно вживати в будь-якому вигляді.

Продовжувати читання Рослина шпинат – корисні властивості і протипоказання. Чим корисний шпинат для організму і як його приготувати і зберегти на зиму.

Як заморозити шпинат на зиму в домашніх умовах: 6 способів заморозки

Взимку, організму дуже потрібні вітаміни, які є в зелені. Тому обов’язково вартує заморожувати на зиму шпинат. В цій рослині є багато корисних речовин. До того ж, вона додає в страви дуже цікаву смакову родзинку. Продовжувати читання Як заморозити шпинат на зиму в домашніх умовах: 6 способів заморозки

Кропива – вітаміни на зиму. Консервація зі шпинатом.

У цьому рецепті до лікувальних властивостей кропиви додаються корисні властивості шпинату. До складу цієї заготовки на зиму входять вітаміни, мікроелементи білки і каротин. Поєднання кропива-шпинат підвищує гемоглобін, а наявний вітамін Е дуже корисний для шкіри. Продовжувати читання Кропива – вітаміни на зиму. Консервація зі шпинатом.

Пюре із щавлю – як приготувати домашнє щавлеве пюре

Щавель (у народі квасок, а лат. Rumex) – це рослина, яка однією з перших радує нас своєю появою на грядках. І, хоча зелене листя з кислим смаком росте до самої осені, збирати урожай слід в кінці травня – початку літа. Пізніша зелень перенасичується щавлевої кислотою, яка у великих дозах небезпечна для організму. Так що, необхідно встигнути приготувати велику кількість смачних страв з цієї неймовірно корисної рослини і постаратися зберегти її на зиму вчасно. Пропонуємо сьогодні приготувати пюре із щавлю. Продовжувати читання Пюре із щавлю – як приготувати домашнє щавлеве пюре