Щука зовсім не рідкість в наших водоймах, і її може зловити навіть рибалка початківець. А якщо пощастить і улов буде досить великим, ви напевно задумаєтеся, як би його зберегти? Один із способів зберегти щуку це засолювання. Ні, навіть не один, а відразу кілька способів засолювання щуки. Питання лише в тому, яку рибу ви хочете отримати. Розглянемо основні види засолювання риби. Продовжувати читання Як засолити свіжу щуку – три рецепта засолу
Інгредієнт для заготовки на зиму: Щука
Як правильно і безпечно заморозити свіжу щуку
Заморозка – один з найпростіших та найзручніших способів зберігання риби. Заморожування дає можливість зберегти смакові якості та не дати продукту зіпсуватися. Тому зараз ми розкажемо, як правильно та безпечно заморозити щуку. Продовжувати читання Як правильно і безпечно заморозити свіжу щуку
Засолка і сушка щуки – два способи: сушимо щуку на тараньку і в електросушарці
Як сушити щуку, залежить від розмірів самої щуки. На «тараньку» йде щука не дуже велика, до 1 кг. Велику рибу цілком сушити не варто. Це буде дуже довго, вона буде сохнути не рівномірно, і може зіпсується ще не досохнувши. Але з неї можна зробити «рибні палички» в електросушарці, і це буде прекрасна закуска до пива. Продовжувати читання Засолка і сушка щуки – два способи: сушимо щуку на тараньку і в електросушарці
Як приготувати малосольну щуку в домашніх умовах
Річкова риба вимагає особливого поводження та уваги. Навіть при смаженні потрібно добре вичищати річкову рибу, і добре прожарювати з обох сторін. Коли ж йдеться про засолювання, і приготування без термічної обробки, потрібно бути ще більш уважним. Малосольна щука дуже смачна і корисна, її можна використовувати як закуску, або просто покласти на шматочок хліба. Продовжувати читання Як приготувати малосольну щуку в домашніх умовах