Розмарин – це дуже ароматна приправа, яку варто додавати до риби, птиці, морепродуктів. Тому сушений розмарин обов’язково треба мати в своєму домі. Ми пропонуємо кілька простих і правильних способів сушіння розмарину на зиму. Продовжувати читання Розмарин сушений: способи заготовки пряної зелені – як сушити розмарин в домашніх умовах
Інгредієнт для заготовки на зиму: Розмарин
Домашнє засолювання кільки, оселедця, салаки або як засолити рибу в домашніх умовах.
До гарніру з картопляного пюре, безсумнівно, найкращим доповненням стане солона риба. Але не завжди куплена рибка робить обід вдалим і приємним. Все може зіпсувати несмачно засолена магазинна риба. Тут на виручку прийде, пропонований нами, домашній рецепт засолювання такої риби як кілька, оселедець або салака. Продовжувати читання Домашнє засолювання кільки, оселедця, салаки або як засолити рибу в домашніх умовах.
Оригінальний мармелад з цибулі і вина: як приготувати цибульний мармелад – французький рецепт
Французи завжди славилися своєю фантазією і оригінальними кулінарними рецептами. Вони поєднують непоєднуване, і часом дуже складно змусити себе спробувати їх черговий кулінарний шедевр. Але треба визнати, що якщо ти вже зважився спробувати, то тоді шкодуєш лише про те, що не зробив цього раніше. Продовжувати читання Оригінальний мармелад з цибулі і вина: як приготувати цибульний мармелад – французький рецепт