Як солити ікру щуки – перевірений спосіб

Серед любителів рибних делікатесів ікра щуки цінується особливо. Крім чудового смаку, вона є дієтичним продуктом і тим, що називають «таблеткою для імунітету». Для ослабленого організму, для тих, хто сидить на дієті, або часто хворіє, ікра щуки просто порятунок. А як приготувати ікру щуки в домашніх умовах, ми зараз і поговоримо. Продовжувати читання Як солити ікру щуки – перевірений спосіб

Як солити сироїжки на зиму – гарячий і холодний спосіб

Сироїжки можна їсти сирими, але задоволення від цього мало. Вони їстівні, але не дуже смачні. Смак вони набирають, якщо їх засолити. Як солити сироїжки, і які гриби вибрати, ми зараз і поговоримо. Багато любителів тихого полювання не раз бачили сироїжки в лісі і знають, що колір капелюшки у сироїжок може бути різним. І треба сказати, що це не єдина відмінність між сироїжками. Колір капелюшка говорить про смак гриба. Продовжувати читання Як солити сироїжки на зиму – гарячий і холодний спосіб

Рецепт лечо по-грузинськи з баклажанами на зиму

Не можна сказати, що в Грузії є якісь традиційні рецепти приготування лечо. У кожній грузинської сім’ї свої традиції, і всі рецепти не перепишеш. Тим більше, що деякі господині не хочуть ділитися своїми секретами, і деколи доводиться вгадувати, що надає божественного смаку тій чи іншій страві. Я напишу той рецепт, який неодноразово випробуваний моєю родиною, моїми друзями і сусідами. Продовжувати читання Рецепт лечо по-грузинськи з баклажанами на зиму

Як солити кижуч – смачні рецепти

Як і більшість лососевих, кижуч (лосось срібний) є цінною і дуже смачною рибою. Найпростіший спосіб використовувати всі цінні смакові якості і корисні речовини – це засолювання кижуча. Солити можна не тільки свіжу рибу, але і після заморозки. Адже це північний мешканець, і на прилавки наших магазинів він надходить в замороженому вигляді, а не охолодженому. Продовжувати читання Як солити кижуч – смачні рецепти

Як солити форель – два простих способи посолу

При засолюванні форелі потрібно врахувати кілька факторів. Форель буває річкова і морська, свіжа і заморожена, стара, і молода, і виходячи з цих факторів, застосовують свій спосіб засолювання, і свій набір спецій. Продовжувати читання Як солити форель – два простих способи посолу

Як солити ікру горбуші – кращий спосіб домашнього посолу

Ікра горбуші домашнього приготування набагато корисніша, ніж вже готова, і розфасована по банках. У домашню ікру не додають консерванти, і ви завжди будете впевнені в її свіжості. Адже це дуже дорогі ласощі, а ризик купити стару ікру, або підробку – занадто великий. Продовжувати читання Як солити ікру горбуші – кращий спосіб домашнього посолу

Заморожена зажарка для супу з моркви і цибулі

Щоб пришвидшити процес приготування супу, можна заздалегідь заморозити засмажку з цибулі та моркви. Якщо ви один раз витратите трохи більше часу на заготовування овочів, потім зможете варити суп та готувати інші страви ледве не за п’ять хвилин. До того ж, таку заготовку можна використовувати і в інших стравах. Тому даємо вам простий рецепт заморожування засмажки з цибулі та моркви. Продовжувати читання Заморожена зажарка для супу з моркви і цибулі

Як заморозити запечений перець на зиму для салату або супу

Перець – це хороший додаток до салатів та супів. Але взимку  він коштує досить дорого,  тому варто заготувати цей овоч заздалегідь. А щоб він вийшов особливо смачним і не втратив свій аромат, перчик можна спочатку запекти, а потім – заморозити. Зараз ми вам розкажемо, як це зробити. Продовжувати читання Як заморозити запечений перець на зиму для салату або супу

В’ялені томати в маслі з італійськими травами на зиму

В’ялені помідори з італійськими травами – це дуже смачна заготовка з цікавим смаком та дуже духмяним ароматом. Пропонуємо простий рецепт такої страви. Продовжувати читання В’ялені томати в маслі з італійськими травами на зиму

Кабачкова ікра як в магазині: приготування ікри з борошном на зиму

Багато кому подобається заготовка кабачкової ікри, що по смаку, як в магазині. Тому пропонуємо рецепт такої страви. Продовжувати читання Кабачкова ікра як в магазині: приготування ікри з борошном на зиму