Малосольна горбуша: кращі варіанти приготування в домашніх умовах – як засолити горбушу під сьомгу

Малосольна червона риба – чудова закуска, годі й казати. Але ціна на такі види як форель, сьомга, кета досить кусюча для пересічного обивателя. А чому б не звернути увагу на горбушу? Так-так, ця риба хоч і здається на перший погляд сухуватою, при засолюванні практично не відрізняється від дорогих сортів. Продовжувати читання Малосольна горбуша: кращі варіанти приготування в домашніх умовах – як засолити горбушу під сьомгу

Грузинський салат з огірків і помідорів на зиму

Сьогодні планую робити дуже смачну овочеву заготовку на зиму. Це буде дуже простий у приготуванні грузинський салат з огірків і помідорів. Спробувавши приготувати його раз, ви будете робити заготовку з року в рік. Покроково оформлений рецепт з фото навчить вас легко і просто готувати салат з огірків і помідорів по-грузинськи. Продовжувати читання Грузинський салат з огірків і помідорів на зиму

Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети

Всі ми дуже любимо слабосолону червону рибу. Шматок на 150-200 грам можна купити практично в будь-якому магазині, але кращий варіант – домашнє засолювання. Сьомга смачна, але багатьом не по кишені, а горбуша практично не містить жирових прошарків, що робить її сухуватою. Вихід є: оптимальний варіант – кета. У цій статті ви знайдете багато різноманітних способів засолу кети в домашніх умовах. Вибір за вами! Продовжувати читання Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети

Малосольна сьомга: варіанти домашньої заготовки – як самостійно засолити філе сьомги і черевця

Малосольна сьомга дуже популярна. Така рибка часто красується на святкових столах, прикрашаючи різні салати і бутерброди, або виступаючи самостійною стравою у вигляді тонкої нарізки. Слабосолоне філе сьомги безсумнівний фаворит японської кухні. Роли і суші з червоною рибою – основа класичного японського меню. Продовжувати читання Малосольна сьомга: варіанти домашньої заготовки – як самостійно засолити філе сьомги і черевця

Як приготувати малосольну щуку в домашніх умовах

Річкова риба вимагає особливого поводження та уваги. Навіть при смаженні потрібно добре вичищати річкову рибу, і добре прожарювати з обох сторін. Коли ж йдеться про засолювання, і приготування без термічної обробки, потрібно бути ще більш уважним. Малосольна щука дуже смачна і корисна, її можна використовувати як закуску, або просто покласти на шматочок хліба. Продовжувати читання Як приготувати малосольну щуку в домашніх умовах

Малосольна червона ікра: способи домашнього посолу – як засолити ікру червоної риби швидко і просто

Делікатес, який завжди радує око під час святкового застілля – бутерброд з маслом і червоною ікрою. На жаль, страви з малосольною червоною ікрою не такі часті в нашому раціоні. А виною всьому «кусюча» ціна за зовсім невеликий обсяг морепродукту. Ситуацію можна згладити, купивши в магазині непотрошену тушку самки сімейства лососевих, і засоливши її ікру самостійно. Про всі тонкощі цього процесу буде детально розказано в нашій статті. Продовжувати читання Малосольна червона ікра: способи домашнього посолу – як засолити ікру червоної риби швидко і просто

Малосольна нельма – простий рецепт ніжного засолу

Нельма відноситься до цінних промислових сортів риби. М’ясо нельми насичене жирами, амінокислотами, і все ж, вона вважається дієтичною і низькокалорійною. Малосольну нельму, рецепт якої ви прочитаєте нижче, можна їсти хоч кожен день, без шкоди для фігури. Продовжувати читання Малосольна нельма – простий рецепт ніжного засолу

Малосольна неркa – два способи смачного засолу

З усього сімейства лососевих, нерка займає особливе місце на сторінках кулінарних книг. М’ясо помірної жирності, воно більш жирне, ніж у кети, але не таке, як у сьомги, або форелі. Виділяється нерка і кольором м’яса, яке має яскраво-червоне природне забарвлення. Закуска, приготована з малосольної нерки завжди буде виглядати прекрасно. А щоб ще й смак не підвів, солити нерку краще самостійно. Продовжувати читання Малосольна неркa – два способи смачного засолу

Малосольна тріска – португальський рецепт засолювання риби

Тріска – цінна промислова риба, і найчастіше в магазинах можна купити філе тріски. Тріску, в основному, використовують для смаження, але її можна солити так само, як і будь-яку іншу морську рибу. Тріска досить жирна риба і в цьому вона може посперечатися з оселедцем. Але, на відміну від оселедця, тріска має більш ніжне м`ясо і вишуканий смак. Продовжувати читання Малосольна тріска – португальський рецепт засолювання риби