Засолка сала гарячим способом в розсолі – простий домашній спосіб засолювання сала в цибулинні з рідким димом.

Будь-який гарячий посол сала хороший тим, що готується продукт за кілька годин. Швидке приготування сала – це основна перевага цього способу перед холодною засолкою, при якій для повного приготування продукту потрібно не менше, ніж 2 тижні. Рецепт гарячого засолювання, крім того, що сало готується швидко, дає можливість приготувати смачний, м’який і максимально ніжний продукт. Цибулиння і рідкий дим надають йому чудовий колір, запах і смак копченостей.

Продовжувати читання Засолка сала гарячим способом в розсолі – простий домашній спосіб засолювання сала в цибулинні з рідким димом.

Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети

Всі ми дуже любимо слабосолону червону рибу. Шматок на 150-200 грам можна купити практично в будь-якому магазині, але кращий варіант – домашнє засолювання. Сьомга смачна, але багатьом не по кишені, а горбуша практично не містить жирових прошарків, що робить її сухуватою. Вихід є: оптимальний варіант – кета. У цій статті ви знайдете багато різноманітних способів засолу кети в домашніх умовах. Вибір за вами! Продовжувати читання Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети

Малосольна сьомга: варіанти домашньої заготовки – як самостійно засолити філе сьомги і черевця

Малосольна сьомга дуже популярна. Така рибка часто красується на святкових столах, прикрашаючи різні салати і бутерброди, або виступаючи самостійною стравою у вигляді тонкої нарізки. Слабосолоне філе сьомги безсумнівний фаворит японської кухні. Роли і суші з червоною рибою – основа класичного японського меню. Продовжувати читання Малосольна сьомга: варіанти домашньої заготовки – як самостійно засолити філе сьомги і черевця